Gündem

Gündem Haberleri

ENGELLİ GAMZE KAYIP

ENGELLİ GAMZE KAYIP

Çerkezköy’ün Kızılpınar Gültepe Mahallesi’nde yaşayan engelli Gamze İnci, sabah erken saatlerde evden çıktı bir daha kendisinden haber alınamadı. Her yerde aranan Gamze’yi görenlerin ailesi ya da polise bildirmesi istendi.

Çerkezköy’de yaşayan engelli Gamze İnci adlı 20 yaşındaki genç kız kayboldu. Ailesi tarafından her yerde aranan genç kızı görenler ailesi ya da kolluk kuvvetlerine bildirmesi bekleniyor.

 

Çerkezköy’ün Kızılpınar Gültepe Mahallesi Rıdvan Güneş Sokak civarında dün sabah saatlerinde kaybolan Gamze İnci adlı genç kız’ın ailesi hayatından endişe ediyor. Sağ kol ve bacağında engeli bulunan Gamze İnci’nin babası Necati İnci, çocuğunu görenlerin insaniyet namına kendilerine ya da en yakın kolluk güçlerine bildirmesini istedi.  Kaybolan Gamze İnci ile ilgili baba Necati İnci, kolluk kuvvetlerine de ‘Kayıp’ başvurusunda bulunduğunu belirtirken, “Jandarmamıza kayıp başvurusunda bulundum. Ancak kızım engelli, aciliyeti var. Kendisine bakamaz. Görenlerin insaniyet namına bize ya da en yakın kolluk kuvvetine ulaşmasını istiyorum. Allah rızası için.” İfadelerini kullandı. 

 

 

Babası : Necati İnci 

Telefon : 0538 015 08 29 

0544 480 69 93 

0538 555 37 65

 

 

 



Anahtar Kelimeler: ENGELLİ GAMZE KAYIP

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ