ERSEÇKİN’İN ELİNİ AKŞENER KALDIRDI

ERSEÇKİN’İN ELİNİ AKŞENER KALDIRDI

İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin’in adaylık açıklaması bizzat Genel Başkan Meral Akşener’den geldi.

İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin oldu. Erseçkin’in adaylığı bugün Ankara’da düzenlenen İYİ Parti Grup Toplantısı’nda bizzat Genel Başkan Meral Akşener tarafından açıklandı.

Bugün Ankara’da TBMM’de gerçekleştirilen İYİ Parti Grup Toplantısı’nda Tekirdağ’ın 4 ilçesi için belediye başkan adayları açıklandı. İYİ Parti Çerkezköy’de Yasemin Altın Erseçkin, Marmaraereğlisi’nde Zeki Uzun, Çorlu’da Akın Yılmaz ve Hayrabolu’da ise Muhittin İzgi ile belediye seçimine gidecek.

ELİNİ AKŞENER KALDIRDI

Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Yasemin Altın Erseçkin’in elini kaldıran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kızı gibi sevdiği Erseçkin’e çok güvendiğini söyledi. Akşener, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak ismi anons edildikten sonra elini kaldırdığı Erseçkin’in kulağına eğilerek, “Sana çok güveniyorum. Git al belediyeyi” sözlerini fısıldadığı öğrenildi.

  



Anahtar Kelimeler: ERSEÇKİN’ ELİNİ AKŞENER KALDIRDI

MODİFİYELİ ARAÇLAR GÜZELLİK VE SES İÇİN YARIŞTI

İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

SÜLEYMANPAŞALILAR 1. KAKAVA HIDIRELLEZ ŞENLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

MALKARA'NIN TÜM KIRSAL MAHALLELERİNE TOPLU TAŞIMA HİZMETİ

KÖSEİLYAS KAVŞAĞI BAĞLANTI YOLU ASFALTLANIYOR