Gündem

Gündem Haberleri

ESNAFA SİFTAH ZİYARETİ…

ESNAFA SİFTAH ZİYARETİ…

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez ve ilçe yönetimi sabahın ilk ışıklarıyla birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak, siftah yaptılar.

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, esnafa siftah ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez ve beraberindeki teşkilat mensupları sabahın ilk ışıklarında esnaf ziyaretinde bulunarak siftah yaptı.

Yeniden Refah Partisi’nin esnaflara yönelik siftah ziyaretlerinde bir de temenni dileklerinden oluşan broşür dağıtıldı. Siftah zarfında yer alan metinde, şunlar yazıldı:

SİFTAH ZARFI DAĞITTILAR

“Değerli Çerkezköy esnafımız, yeri geldi dükkanınıza uğrayan bir düşküne yardım ettiniz. Yeri geldi bir garibanı doyuyarak dini ve sosyal sorumluluğunuzu yerine getirdiniz. Kimi zaman kendinizden önce komşunuz olan başka esnafı düşündünüz. Kimi zaman ise komşularınız sizi düşündü. Kimi zaman birbirinizin sevincine ortak olurken, kimi zaman da birlikte üzüldünüz. Gün geldi bereketli kazançlar elde ettiniz. Gün geldi siftahsız kepenk indirdiniz. Siftahın güne başlangıç olduğuna inanlar olarak istedik ki sürekli birbiriyle dayanışma halinde olan değerli esnafımızın bugünkü siftahı bizden olsun. Hayırlı sabahlar, Allah helal ve bereketli kazançlar nasip etsin.”

Bu metinle birlikte siftah zarfını esnaflara bırakan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez ve beraberindekiler, ziyarette bulundukları esnaflara “Hayırlı işler” dileğinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: ESNAFA SİFTAH ZİYARETİ…

KENT ORMANI ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

KAPAKLI DÜNYA ENGELLİLER HAFTASINI ETKİNLİKLERLE KUTLADI

MİLLETVEKİLİ AYGUN’DAN 19 MAYIS MESAJI

TEKİRDAĞ'DA NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER

ÇORLU'DA ZİNCİRLEME KAZA