EYT’LİLER MAAŞ PROMOSYONUNU YÜKSEK TUTMAK İSTİYOR

EYT’LİLER MAAŞ PROMOSYONUNU YÜKSEK TUTMAK İSTİYOR

TBMM’de kabul edilen yasanın ardından Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği harekete geçti. Dernek Başkanı Erdal Öztürk, EYT’lilerin bir araya gelerek en fazla maaş promosyonu veren bankayla anlaşma sağlayacağını söyledi.

TBMM’de (Türkiye Büyük Millet Meclisi) kabul edilen yasanın ardından EYT’lileri maaş heyecanı bastı. Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Erdal Öztürk, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek, EYT’li esnaflarla işbirliği görüşmesi yaptı. Erdal Öztürk, maaş promosyonları için EYT’lilerin birlikte hareket etmesinin faydalı olacağını söyledi.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül’ü ziyaret eden Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (TEYTD) Başkanı Erdal Öztürk, “Bankalar kişi başına maaş promosyonu 7,5 TL veriyor. Biz eğer iki üç bin kişi bir araya gelirsek, her bir üyemiz için 5-6 bin TL daha fazla promosyon alma şansımız olur. Bu yüzden, EYT’li esnaflarla işbirliği yapmak istiyoruz.” dedi. Esnaf Odası Başkanı Erkan Zümbül ise esnaflar arasında EYT’li olup da TBMM’de kabul edilen yasa sonrasında emekli olacaklar varsa bu esnaflara Erdal Öztürk’ün işbirliği talebini duyuracaklarını söyledi. Öztürk, EYT’li esnaflara çağrıda bulunarak, dernekleriyle irtibata geçmelerini istedi. 



KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU