BAYRAM MESAJINDA COVİD 19 UYARISINI İHMAL ETMEDİ

BAYRAM MESAJINDA COVİD 19 UYARISINI İHMAL ETMEDİ

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında Covid 19 salgını uyarısında da bulundu.

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Diler, mesajında Covid 19 salgını nedeniyle vatandaşları uyarıda da bulundu.

BBP İlçe Başkanı Fatih Diler mesajında şunlara yer verdi: Değerli vatandaşlar dünyada ve Türkiyemiz`de  Covid 19 salgını bitmemiştir. Lütfen kurallara uyalım. Maskesiz dışarı çıkmayalım. Kalabalık ortamlarda bulunmayalım piknik vs gibi etkinlikler yapmayalım. Tehlike salgın devam ediyor, sosyal mesafeye, maske ve hijyene özellikle dikkat edelim. Her şeyden önemli sağlık tır. İşi gücü olmayan dışarı çıkmasın. 19 Mayıs 1919`da Mustafa Kemal Atatürk`ün Samsun`a ayak basmasıyla Milli Mücadele`nin kurtuluş meşalesini yakarak Türk gençliğine ve Türkiye Cumhuriyeti`ne armağan ettiği Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Tüm şehitlerimize, vatan evlatlarımıza, başta ulu önder Atatürkümüz  Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına,  tüm ecdadımıza, liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarına, Covid 19 salgında hayatını kaybedenlere,  Allah`tan rahmet dilerim. Gazilerimize, sağlıklı uzun ömürler, salgından ve hastalıktan tedavi gören tüm vatandaşlarımıza da Allah`tan acil şifalar dilerim."



Anahtar Kelimeler:

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!