FATİH ERBAKAN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLUYOR: ÇERKEZKÖY'DE İMZA KAMPANYASI BAŞLADI

FATİH ERBAKAN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLUYOR: ÇERKEZKÖY

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 100 bin imza toplama hedefine doğru yol alıyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 100 bin imza toplama hedefine doğru yol alıyor. Bu doğrultuda, Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Çakı, vatandaşları imza kampanyasına katılmaya davet etti. Çakı, kampanyanın demokrasinin güçlendirilmesi, güçler ayrılığı, hukukun üstünlüğü ve üretime dayalı bir ekonomik program için yapıldığını vurgulayarak, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yanında olacaklarını belirtti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 100 bin imza toplama hedefine doğru yol alıyor. 22-27 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek imza kampanyasına katılımın önemine değinen Başkan Çakı, atılacak bu adımın, adaletin hakim olduğu, huzur ve refah içinde bir Türkiye için atılmış en önemli adımlardan biri olacağını vurguladı. Başkan Mehmet Çakı konuşmasında şunları kaydetti: 

ÜRETİME DAYALI BİR EKONOMİ

“Sizleri, Türkiye'mizin geleceği için oldukça önemli bir adım atmak üzere düzenlenen imza kampanyasına davet etmek istiyoruz. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı adaylığı için gerçekleştirilen bu kampanyada, güçler ayrılığı, hukukun üstünlüğü, demokrasinin kuvvetlendirilmesi, ve üretime dayalı bir ekonomik program için adayımızın yanında olacağız. Siz de, bolluk ve bereket, hukukun üstünlüğü, liyakatli bir yönetim ve adalet için Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı adaylığına destek olmak isterseniz, davetimizi kabul ederek bizimle birlikte olun.”



AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!