FİKRET TANYERİ GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

FİKRET TANYERİ GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Fikret Tanyeri, bu sabah şoför esnafıyla kahvaltıda buluştu.

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Fikret Tanyeri, sahaya indi. Kapaklı ve Çerkezköy’deki şoför esnafıyla sabah kahvaltısında biraraya gelen Başkan Adayı Tanyeri, “Bana bu kadar eleştiri gelecek, yemin ederim istifa ederim, bırakırım. Hala çıkıp oy istiyorlar.”diye mevcut Oda yönetimini eleştirdi.

23 Ocak 2022'de seçim yapılacak olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın başkan adaylarından Fikret Tanyeri, bu sabah Beyaz Konak’ta düzenlenen kahvaltıda şoför esnafıyla biraraya geldi. Kahvaltı sonrası şoför esnafına seslenen Fikret Tanyeri, “Sağda solda bazı şeyler duyuyorum. Bu işe siyaset bulaştırmasınlar. Doğulusu, batılısı, alevisi, sünnisi, Kürdü yok! Ben kafatası milliyetçisi değilim. Hizmet için aday oldum. Bana bu kadar eleştiri gelecek yemin ederim istifa eder bırakırım. Hala çıkıp sağda solda oy istiyorlar.” İfadelerini kullandı. İşte Şoförler Odası’nın başkan adayı Tanyeri’nin konuşmasından başlıklar:

AMACIMIZ HİZMET

Siz, biz yok! Biz varı. Koltuklar önemli değil gelip geçer, burada şoför esnafımıza nasıl hizmet ederiz, bunun için buradayız. Önümüzde bir seçim var. Allah’ın izniyle bizde bu yola çıktık. Sizlerle beraber başarılı olacağız. Amacımız hizmet. Aşkın başkada burada. Onun da çok büyük hizmeti var. Şoför esnafına çok büyük emekleri var. Belki konuşmak isteyecektir. Ona da söz vereceğim.

BAZI ELEŞTİRİLERİMİ SAKLIYORUM

Şu an eleştirilerimi saklıyor. Mustafa Başkan’a üç dört eleştirim var. Bugün açıklamak istemiyorum. Hazırlık yapmasın. Bunları zamanı gelince açıklayacağız. Şoför esnafına kim hizmet ediyorsa bunu dikkate alın. Hizmet var mı yok mu? Buradan söylemek istiyorum. Siyaseti alet etmeyelim. Siyaset çok farklı. Siyasetçilerin yapacağı iş. Siyaset işin içine girmesin istiyoruz. Siyaseti işin içine sokuyorlar. Bunlar hoş şeyler değil. Bu belediye başkanı da olur, meclis üyesi de olur. Ama siyasete girmeyelim. Günü gelince açıklarım.

BURADA ÇALIŞACAK EKİP ÖNEMLİ

8 yıldan beri 7 bölgede çalışıyoruz. Yok doğulu, yok batılı, yok Trakyalı. Bunlar kulağımıza geliyor. Bizim onunla işimiz olmaz, şununla işimiz olmaz diyorlar. Böyle bir şey yok. Biz beraber yürüyeceğiz. Aynı gemideyiz. Taksiciye, servisçiye, şoför esnafına kim yardım ediyorsa biz oradayız. Önümüzde bir seçim var. Seversin sevmezsin, listeyi beğenirsin, beğenmezsin. Burada çalışacak ekip önemli. 350 tane S plaka bekliyor 350 T plaka bekliyor. Bu sene son. İhaleler bitti. Vermeyecekler. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersen o yılan yarın gelir seni sokar.

KAFATASI MİLLİYETÇİSİ DEĞİLİM!

Kim bizimle beraberse biz onunla beraberiz. Bunun doğulusu, batılısı, alevisi, sünnisi, lazı yok. Ben kafatası milliyetçisi değilim. Biz bir yola çıktık. Bana bu kadar eleştiri gelecek yemin ederim istifa eder bırakırım. Hala çıkıp sağda solda oy istiyorlar. Herkes şapkayı önüne koyacak, dinleyecek. Biz sizler varsanız varız.  Sizler yoksanız yokuz.”

Yoğun bir katılımın olduğu gözlenen toplantıda adeta gövde gösterisi yapan Fikret Tanyeri’ne Tekirdağ Servisçiler Derneği ile Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Adem İncehasan’dan da destek geldi.

ODALAR NE YAPTI? GERİYE DÖNÜP BAKIN!

Tanyeri’nin konuşmasının ardından Tekirdağ Servisçiler Derneği ve Odası Başkanı Aşkın Gündoğdu bir konuşma yaptı. Gündoğdu, “Geçmiş dönemlerde, 2014’den bu tarafa Tekirdağ’da servisçiler için mücadele verdik. Burada seçim olacak, oy kullanacağız. Ama oy kullanırken geriye dönüp arkamıza bakalım. Bugün mevcut odalar ne yaptı? Başarıları nerede? Esnafın hakkını ne kadar savundular. Burada kullanacağınız oylarla şoför esnafının kaderini belirleyeceksiniz. Bazı arkadaşlar takım tutar gibi insan tutuyor.  Arkadaşlar bugüne kadar odalar ne yaptı. Bugüne kadar odalar kiralığın önünü açmak için altına imza atan odalar oldu. Bunun mücadelesini ben veriyorum. Arkadaşlarım veriyor. Bakın arkadaşlar kiralığın önünün açılması ne demek biliyor musunuz? Birikiminizi satıp, emeğinizi getirip plakayı almak için verdiniz. Bugün bunu göremeyecek kadarlar oda başkanları. Kararın altında Aşkın Gündoğdu imzası değil Tekirdağ’daki oda başkanının imzası var.” dedi.

Kahvaltıya Tekirdağ Servisçiler Derneği ve Odası Başkanı Aşkın Gündoğdu’nun yanı sıra, Çerkezköy Şoförler Odası eski başkanı Yaşar Kuş, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Tekirdağ Şoförler Odası Başkan Adayı Adem İncehasan ile çok sayıda Çerkezköy ve Kapaklı’daki şoför esnafı katıldı.

 

 



BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR