GAZİLER ŞEHİTLER İÇİN TOPLANDI

GAZİLER ŞEHİTLER İÇİN TOPLANDI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, bir basın açıklaması yaparken, terörü lanetledi.

Pençe Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit olan 12 askerimizle ilgili gazilerden tepki geldi. Terörü lanetleyen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, bir basın açıklaması yaptı.

Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi, Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucu şehit olan 12 askerimizle ilgili basın açıklaması yaptı. Bu hain terör saldırısını şiddetle lanetlediklerin vurgulayan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Sayın başkanlarım, sayın belediye başkan aday adaylarımız, sivil tolum kuruluşlarının değerli başkanları, çok değerli gazi ve silah arkadaşlarım, şehitlerimizin değerli aileleri basınımızın değerli mensupları, hepiniz tekrar hoş geldiniz. Basın açıklamamızda bizler asker kökenli dernekler olarak, 12 silah arkadaşımızın şehit edildiği hain saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. 

KAHRAMANLARIMIZIN RUHLARI ŞAD, MEKANLARI CENNET OLSUN

Bir vatan, 12 can, 12 Mehmet, 12 evlat, 12 ana, 12 baba, 12 eş, 12 arkadaş. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Türk milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağ olsun. Kahramanlarımızın ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bilinmelidir ki, kanları yerde kalmayacaktır. Bugün gerek yurt içerisinde gerekse yurt dışında birçok noktada ülkemiz, bayrağımız ve Türk milletinin huzur ve güven içerisinde yaşaması için gözünü kırpmadan canlarını hiçe sayarak her türlü zor şartlarda görev yapan silah arkadaşlarımız, vatan size minnettardır.

AYAĞINIZA TAŞ DEĞMESİN

Ayağınıza taş değmesin bizler bu kutsal görevi sizlere devretmiş emekli ve gazi olan silah arkadaşlarınız olarak herkes tarafından bilinmelidir ki bizler her zaman göreve hazırız. Yüzlerce yıl önce yaşadığımız bu coğrafyamız ve konumuz dün olduğu gibi bugün de emperyalist güçlerin hain emellerinin her zaman karşındayız. Bilinmelidir ki, şehit kanları ile bedeli ödenmiş bu toprakların bir karışı için bile can vermekten çekinmeyen Türk milleti tarafından yurt edinilmiştir. Ülkemizin sonsuza kadar bu azim ve kararlılıkla devam edeceğini tüm dünyaya duyuruyoruz.

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZİN SONUNA KADAR YANINDAYIZ

Güvenlik olmadan huzur ve esenlik olmaz, adalet tesis edilemez ve refah gerçekleşemez. Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenliğine tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir şekilde mücadele eden terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele eden devletimizin, Milli Savunma Bakanlığımızın ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sonuna kadar yanında ve destekçisiyiz. Acımız kadar öfkemiz de büyüktür. Bu yolun şehitlik yolu olduğunu söyleyerek gözünü kırpmadan vatan savunmasına koşan aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin dökülen her damla kanının hesabı sorulmalıdır ve sorulacağına inancımız tamdır. Aziz şehitlerimiz! Kanınız yerde kalmayacaktır. Ruhunuz şad olsun azız şehitlerimiz vatan size minnettardır. Burada sözlerime son verirken, Türkiye Muharip Gaziler Derneği adına başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlar olmak üzere tüm şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.”  

Gazilerin düzenlediği basın açıklamasına çok sayıda siyasi de katıldı.



Anahtar Kelimeler: GAZİLER ŞEHİTLER TOPLANDI

DRON GÖREN MASUM KEDİLER GÜLÜMSETTİ

GELENDOST CANLI YAYINLA TAKİPTE

ÇORLU'DA EV YANGINI

YANGIN MAHALLELİYİ SOKAĞA DÖKTÜ

MODİFİYELİ ARAÇLAR GÜZELLİK VE SES İÇİN YARIŞTI