GENEL BAŞKANLA İLK FOTOĞRAFI MİLLETVEKİLİ AYGUN VERDİ

GENEL BAŞKANLA İLK FOTOĞRAFI MİLLETVEKİLİ AYGUN VERDİ

CHP Genel Kongresi’nde, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana tavır koyan Tekirdağ’da, kongreden kazanarak çıkan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilk fotoğrafı Milletvekili İlhami Özcan Aygun verdi.

Tekirdağ milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla birlikte il başkanlığı olarak 16 delegesiyle birlikte CHP’nin genel kongresinde mevcut başkan Kılıçdaroğlu’ndan yana tavır koymuştu. Kongreden Özgür Özel galip çıkarak genel başkanlık koltuğuna oturdu. Özel’in genel başkan olmasının üzerinden bir ay geçmeden ilk fotoğrafı milletvekili İlhami Özcan Aygun verdi.

Geçtiğimiz 4 Kasım’da gerçekleştirilen CHP Genel Kongresi’nde mevcut başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile değişimcilerin adayı Özgür Özel başkanlık için yarışmıştı. Kongrenin ardından Özgür Özel CHP Genel Başkanı olurken, Tekirdağ’daki CHP örgütleri belediye başkanları ve milletvekilleriyle birlikte topyekün 16 delegesiyle Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana tavır koymuştu. Bu yüzden Genel Başkan Özgür Özel’e yakınlığı pek olmayan Tekirdağ’daki CHP örgütleri arasında Genel Başkan Özgür Özel ile ilk fotoğrafı CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun verdi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile katıldığı Saraybosna gezisini takipçilerine duyuran İlhami Özcan Aygun, “Genel Başkanımız Özgür Özel,’le birlikte Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da Bosna Hersek Federasyonu Başbakanı ve Sosyal Demokrat Partisi Genel Başkanı Nermin Nikšić ile parti genel merkezinde bir araya geldik.” notunu düştü. 



HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.