GÖZYAŞLARI İÇNİDE DEFNEDİLDİ

GÖZYAŞLARI İÇNİDE DEFNEDİLDİ

Dün Çanakkale’de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Çerkezköylü iş insanı Zeki Yüzbaşı (46) bugün öğlen namazının ardından toprağa verildi.

İş ve siyaset dünyasının Çerkezköy’de tanınan isimlerinden Zeki Yüzbaşı (46), geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmişti. Merhum Yüzbaşı için bugün Çerkezköy’de cenaze töreni düzenlendi.

Çerkezköy’de iş ve siyaset dünyasında tanınan isimlerden 46 yaşındaki Zeki Yüzbaşı, Çanakkale’de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmişti. Biga’da Savaştepe kavşağında sabah saat 05.00 sıralarında Erol Emin idaresindeki araçta bulunan Zeki Yüzbaşı, TIR ile çarpıştı. Hurdaya dönen araçtan Erol Emin sağ kurtularak hastaneye kaldırılırken, Zeki Yüzbaşı hayatını kaybetti. Yüzbaşı için bugün öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

MEVLANA CAMİSİ’NDE CENAZE NAMAZI KILINDI

Acı haber Yüzbaşı Ailesi ve Çerkezköy’ü yasa bağarken, murhum Zeki Yazbaşı için Çerkezköy Fatih Mahallesi’nde bulunan Mevlana Camisi’nde bugün Cuma namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Çerkezköy Yeni Şehir Mezerlağı’na defnedilen Zeki Yüzbaşı’nın abi ve kardeşleri Mehmet, Hanifi ve Fatih Yüzbaşı cami ve mezarlıkta taziyeleri kabul etti.

Zeki Yüzbaşı’nın cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra çok sayıda cemaat katıldı.  



Anahtar Kelimeler: GÖZYAŞLARI İÇNİDE DEFNEDİLDİ

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM