HALK EĞİTİMİ KURSLARINA GİDEN 80 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI

HALK EĞİTİMİ KURSLARINA GİDEN 80 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi tarafından geçen yıl açılan YKS kursuna devam eden öğrencilerden 80 tanesi üniversiteye girmeyi başardı. Fakülteler arasında TIP, Hukuk, Diş ve Eğitim fakülteleri de var.

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nden Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) başarısı. Halk Eğitimi Merkezi’nce açılan YKS kursuna devam eden öğrencilerden 80 tanesi üniversitelerin bir bölümüne yerleşti.

80 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTE KAZANDI

2023 YKS sonuçlarına göre Çerkezköy Halk Eğitimi’nin açtığı YKS kurslarına giden öğrencilerden 80 öğrenci üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşti. Bu kursiyerlerden 1 Hukuk Fakültesi, 2 Tıp Fakültesi, 2 Diş Hekimliği Fakültesi,10 Eğitim Fakültesi, 12 İlahiyat, İktisat ve İşletme fakülteleri, 25 Mühendislik Fakültesi, 8 Sosyal Hizmetler Kamu Yönetmi, 10 Sağlık Bilimleri, 30 kişi ise ön lisans kazandı.

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’mizde mezun olan öğrencilerimize yönelik açılan YKS kurslarında başarı sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen idareci, öğretmen ve velilerimizi kutluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun!” ifadelerine yer verildi.



KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU