HAYIRSEVER İŞ İNSANI ANDON AREKELYAN HAYATINI KAYBETTİ

HAYIRSEVER İŞ İNSANI ANDON AREKELYAN HAYATINI KAYBETTİ

ÇOSB’de faaliyet gösteren Sarbak Metal Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Andon Arakelyan, kovid19’a yenik düştü. Arekelyan’ın vefatı, okul yaptırdığı Çerkezköy’de eğitim camiasında da büyük üzüntüyle karşılandı.

Çerkezköy’de 24 derslikli Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni yaptıran Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) faaliyet gösteren Sarbak Metal’in Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Andon Arakelyan, yakalandığı kovid19’a yenik düştü. Arakelyan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İş insanı Andon Arakelyan’ın vefatı, iş dünyasını, ailesini, sevenlerini ve çalışanlarını yasa boğarken, okul yaptırdığı Çerkezköy’de eğitim camiasında da büyük üzüntüyle karşılandı. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi hayırseverimiz Andom Arekelyan beyi malum hastalıktan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bize, ilçemize böyle bir okul kazandırmıştı.”diyerek okulun açılış fotoğraflarını paylaştı.

EĞİTİM CAMİASI DA YASTA

Bir süredir Amerikan Hastanesi'nde korona virüs (Kovid19)  nedeniyle tedavi gören 81 yaşındaki iş insanı dün akşam saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Andon Arakelyan'ın vefatı nedeniyle yaptırdığı Çerkezköy Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü İdris Gündüzalp de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taziye dileklerinde bulundu. Gündüzalp, “Okulumuzu yaptıran, değerli insan, kıymetli hayırseverimiz, eğitim gönüllüsü büyüğümüz, ağabeyimiz Andon Arakelyan beyefendi hakkın rahmetine kavuşmuştur. Okulumuzun bahçesindeki ağacın filizinden sınıftaki askısına kadar öğrencilerimiz için her şeyi sonsuz bir cömertlik ve yüce gönüllülükle temin eden Andon ağabeyimizi kaybettik. Başımız sağolsun...” ifadelerini kullandı.

 



ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ