Politika

Politika Haberleri

HER ŞEYE RAĞMEN MUSTAFA ÇETİN

HER ŞEYE RAĞMEN MUSTAFA ÇETİN

31 Mart Pazar günü gerçekleşen Yerel Seçimlerde tekrardan aday olan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin seçimin galibi oldu.

Yerel Seçim’de Ak Parti Belediye Başkanı olan ve bu dönemde adaylığını tekrar koyan Mustafa Çetin rakibi olan CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak seçime katılan ve önceki dönemlerde Kapaklı Belediye Başkanlığı’nı yapan İrfan Mandalıyı ikinci kez geçerek seçimi kazandı. Çetin'i, kendi patisinden ayrılıp Yeniden Refah Partisi'ne geçen Salih Bezgin de durduramadı.

Mustafa Çetin yüzde 35.95 oy oranı ve 26 bin 651oyla seçimin galibi olurken, İrfan Mandalı ise yüzde 34.54 oy oranı ve 25 bin 601 oyla seçimin 2’incisi oldu. Seçimin galibi olan Mustafa Çetin İrfan Mandalı'yı bir kez daha geçip tekrardan yenerek farkını ortaya koydu. Bu arada, seçimden 3'üncü parti çıkan Yeniden Refah Partisi'ne geçen AK Parti eski İlçe Başkanı Salih Bezgin ve beraberindeki eski AK Partililer de Mustafa Çetin'i durduramadı.

KAPAKLI'DA OY DAĞILIMI BÖYLE OLDU

‘’Yeniden Refah Partisi Adayı Salih Bezgin yüzde 19.76 oy oranı ve 14 bin 647 oyla 3’üncü, İyi Parti Adayı Gürken Mandalı yüzde 5.36 oy oranı ve 3 bin 970 oyla 4’üncü, Zafer Partisi Adayı Kürşat Kağan Demirel yüzde 1.85 oy oranı ve bin 375 oyla 5’inci, Deva Partisi Adayı Abdullah Buz yüzde 0.82 oy oranı ve 607 oyla 6’ıncı, Büyük Birlik Partisi Adayı Fatih Diler yüzde 0.60 oy oranı ve 445 oyla 7’inci, BTP Adayı Mahmut Kılıçcı yüzde 0.56 oy oranı ve 418 oyla 8’inci, HÜDA-PAR Adayı Veysi Güngör yüzde 0.23 oy oranı ve 170 oyla 9’uncu, DP Adayı Bahri Şaban Karakama yüzde 0.22 oy oranı ve 163 oyla 10’uncu, Millet Partisi Adayı Elif Karataş ise yüzde 0.11 oy oranı ve 81 oyla 11’inci oldu.’’

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Mustafa Çetin Kapaklı’da halkla beraber görkemli bir kutlama gerçekleştirdi. Kutlama esnasında Kapaklı’da adeta havai fişeklerle bir şölen havası oluştu. Kutlama da konuşma gerçekleştiren Mustafa Çetin sandıktan çıkan sonuçtan duyduğu mutluluğu, ‘’Kapaklı kazandı, birlik ve beraberlik kazandı, iyilik kazandı , sevgi ve samimiyet kazandı.’’ sözleriyle  ifade etti.



Anahtar Kelimeler: RAĞMEN MUSTAFA ÇETİN

BAŞKAN YÜCEER’DEN PARTİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

KAPAKLI MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN NALLAR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR