İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU’NDAN CANDAN YÜCEER’E DESTEK

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU’NDAN CANDAN YÜCEER’E DESTEK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer’e tam destek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ilan edildikten sonra bir dizi ziyarette bulunan CHP’li Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden aday olan Ekrem İmamoğlu’nun daveti üzerine ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Tekirdağ İl Başkanı Özgür Taşmerdivenli ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden Candan Yüceer, kampanya dönemindeki stratejiler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Candan Yüceer’e tam destek veren Ekrem İmamoğlu, İstanbul ile Tekirdağ’ın önümüzdeki süreçte de işbirliği içinde olacağını söyledi. Ziyaret sonrası Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yücer, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Tekirdağ İl Başkanımız Özgür Taşmerdivenli ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ettik. Ekrem Başkanımızın daveti üzerine gerçekleştirdiğimiz ziyarette kampanya stratejilerimizi ve komşu iki ilin iş birliği alanlarını değerlendirdik. Destekleri ve dayanışması için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.”

İMAMOĞLU'DAN TEKİRDAĞ'DA SELAM…

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer'e destek verirken, videolu olarak da Tekirdağ'a selam gönderdi. İşte İmamoğlu'nun Tekirdağ'a seslenişi…

 



DEVA PARTİLİ AVŞAR: ANNELER TENCEREYİ NASIL KAYNATACAĞIM DİYE DÜŞÜNMEYECEK!

MİLLETVEKİLİ AVŞAR’DAN TBMM’DE DEPREME HAZIRLIK ÇAĞRISI

BAŞKAN TAŞYASAN KARDEŞİNİ İŞTEN ÇIKARDI

ÇİFTE VATANDAŞLAR BULGARİSTAN GENEL SEÇİMLERİ İÇİN OY KULLANACAK

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN YÜCEER’E ZİYARET