İÇİŞLERİ BAKAN MÜŞAVİRİ HATİCE ATAN ÇERKEZKÖY’DE CUMHUR İTİTFAKI’NA DESTEK VERDİ

İÇİŞLERİ BAKAN MÜŞAVİRİ HATİCE ATAN ÇERKEZKÖY’DE CUMHUR İTİTFAKI’NA DESTEK VERDİ

Çerkezköy’e AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Nuran Yeşil’in daveti üzerine gelen İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan, bir dizi ziyarette bulunurken, Cumhur İtitfakı’nın seçim çalışmalarına da destek verdi.

İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan, Çerkezköy’de bir dizi ziyarette bulundu. Bakan Müşaviri Atan’a, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Belediye Meclis Üyesi Nuran Yeşil ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Nezihe Çolak eşlik etti.

Aslen Şırnaklı olan ve birçok sosyal projeye imza atan İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak hazırlanan Nuran Yeşil’in daveti üzerine Çerkezköy’e gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Uzun yıllar AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanlığı da yapan Nuran Yeşil ile yıllar öncesinde başlayan dostluğun ardından İçişleri Bakan Müşaviri olan Hatice Atan, Çerkezköy’de Cumhur İttifakı’nın seçim çalışmalarına da destek verdi. Atan ilk ziyaretini AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na yaptı. Atan, daha sonra Cumhur İttifakı’nın Cumhuriyet Meydanı’ndaki seçim standını ziyaret ederek, buradaki görevlilere başarılar diledi.

EMNİYET VE KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan, bir gününü geçirdiği Çerkezköy ziyaretinde Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel’i makamında ziyaret eden Hatica Atan, daha sonra beraberindeki AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Nuran Yeşil, Kadın Kolları İlçe Başkanı Neziha Çolak ile birlikte ev ziyaretlerinde bulundu.

EV VE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Çerkezköy’de Kızılpınar Mahallesi’nde ve Yıldırım Beyazıt Mahalleleri’nde yaptığı ev ziyaretlerinde kadınlarla bir araya gelen İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan, daha sonra esnaf ziyaretinde de bulundu. Çerkezköy’de esnafları ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler’ dileğinde bulunan İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan, beraberindeki AK Partililerle birlikte sorun ve talepleri de dinledi. 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan ve beraberindeki AK Partililer daha sonra Çerkezköy’de şehit ailesi ziyaretinde bulundu. Çerkezköylü şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy’un evine giden Bakan Müşaviri Hatice atan, şehidimizin annesi Nilüfer Hatun Ersoy ve babası Mustafa Ersoy ile bir araya geldi.

HAKKARİLİLERLE İFTAR ETTİ

İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan, Çerkezköy ziyaretinde son durak olarak Trakya Hakkarililer Derneği’ne konuk oldu. AK Parti İlçe Başkanı Salih Azbay ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Nuran Yeşil ile Kadın Kolları İlçe Başkanı Neziha Çolak’ın gün boyu eşlik ettiği İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan, iftarını Trakya Hakkarililer Derneği’nde yaptı. 



BAŞKAN TAŞYASAN KARDEŞİNİ İŞTEN ÇIKARDI

ÇİFTE VATANDAŞLAR BULGARİSTAN GENEL SEÇİMLERİ İÇİN OY KULLANACAK

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN YÜCEER’E ZİYARET

MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR DEPREM KOMİSYONU İSTEDİ