HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

KAYMAKAM MURAT DURU: NE GÜZEL SEVMEK VE SEVİLMEK!

KAYMAKAM MURAT DURU: NE GÜZEL SEVMEK VE SEVİLMEK!

Çerkezköy?ün yeni Kaymakamı Murat Duru, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ?Hayırlı olsun? dilekleriyle hoş geldin ziyaretine gelenlere teşekkür etti?

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ?Ne güzel sevmek ve sevilmek? diyerek kendisine ?Hoşgeldiniz? ziyaretinde bulunup yeni görevini tebrik eden ilçe halkına teşekkür etti.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, paylaşımında şunları söyledi:

?Trakya?mızın incisi Çerkezköy ilçemizde göreve başladığım günden beri beni bağrına basıp sevgileriyle ve sevginin sembolü çiçekleriyle ziyaretime gelip adeta odamı çiçek bahçesine çevirerek beni ziyadesiyle mutlu eden Çerkezköyümüzün güzel insanları hemşerilerime, dostlarıma ve kardeşlerime gönülden sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, Allah razı olsun. Kısa süre olmasına rağmen karşılıklı sevgi ve saygı yumağı oluşturduğumuz yurdum insanı Çerkezköylü hemşerilerime daha önceki ilçelerimizde olduğu gibi gecemizi gündüzümüze katarak "halka hizmet hakka hizmet" düsturuyla hizmet etmek boynumuzun borcu olacak inşallah.Selam, sevgi, saygı ve dua ile??

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

MESKUN MAHAL TATBİKATI NEFES KESTİ

YILIN ENLERİ 2023

HAFTAYA AÇIKLIYORUZ