İLK KADIN BAŞKAN CANDAN YÜCEER GÖREVİ DEVLARDI

İLK KADIN BAŞKAN CANDAN YÜCEER GÖREVİ DEVLARDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Kadir Albayrak’tan görevi teslim aldı.

30 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimlerden galip çıkan Tekirdağ’ın ilk kadın belediye başkanı Candan Yüceer bugün yapılan devir teslim töreniyle Kadir Albayrak’tan görevi teslim aldı. 

ÖNCE MAZBATASINI ALDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer ilk olarak Adliye’ye geldi. Adliye’de Tekirdağ İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alana Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen törenle görevi Kadir Albayrak’tan devralan Candan Yüceer’e binlerce CHP’li de eşlik etti.  Yüceer, “Mazbatalarımız sadece bize değil, Tüm Tekirdağlılara aittir! Tekirdağ'ımızı ayrımsız, ötekisiz, adil, dürüst, hakkaniyetli ve katılımcı bir anlayışla yöneteceğiz, hep beraber yöneteceğiz!” dedi.

İLK KADIN BAŞKAN OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde duygusal anların yaşandığı bir atmosferde görevi devralan Candan Yüceer, “Tekirdağ’ımda ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum için çok mutluyum, gururluyum! Bugün görevi başkanımız Sayın Kadir Albayrak’tan teslim aldım. Tekirdağ’ımıza hizmet yarışında Kadir Başkanımızdan aldığım bayrağı daha ileriye taşıyacağım. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çok çalışacak, memleketimizi birlikte yöneteceğiz.” ifadelerini kullandı.

 



KENT ORMANI ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

KAPAKLI DÜNYA ENGELLİLER HAFTASINI ETKİNLİKLERLE KUTLADI

MİLLETVEKİLİ AYGUN’DAN 19 MAYIS MESAJI

TEKİRDAĞ'DA NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER

ÇORLU'DA ZİNCİRLEME KAZA