İRMET HOSPİTAL AACI AKREDİTASYON BELGESİ ALDI

İRMET HOSPİTAL AACI AKREDİTASYON BELGESİ ALDI

Çerkezköy’de hizmet veren Özel İrmet Hospital, uluslararası akreditasyon belgesini almaya hak kazandı.

Trakya Bölgesi’nin en büyük özel hastanesi İrmet Hospital uluslararası AACI akreditasyon belgesi almaya hak kazandı. 3 gün süren denetimde (AACI)’nin Türkiye CEO’su Ömer Peşinci ve ekibini İrmet Hospital’ı baştan aşağı denetledi. 

Amacı sağlık hizmetleri için hasta merkezli standartlar geliştirmek ve dünya genelinde güvenliği, esenliği, yaşam ve bakım kalitesini iyileştirmek olan modern, uluslararası bağımsız bir akreditasyon kuruluşu olan American Accreditation Commision International  (AACI), Merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunuyor. İrmet Hospital markası adına tescillenen bu belge uluslararası sağlık alanında İrmet Hospital’in aldığı ikinci sertifikasyon oluyor.

(AACI)’NİN TÜRKİYE CEO’SU ÖMER PEŞİNCİ İRMET HOSPİTAL’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Denetim sonrasında değerlendirme sürecini de başarıyla geçen İrmet Hospital, sağlıkta uluslararası akreditasyon sertifikalarına birini daha ekleyip AACI belgesini de aldı. Belge teslim töreninde açıklama yapan  (AACI)’nin Türkiye CEO’su Ömer Peşinci “3 gün süren denetimde İrmet Hospital ailesiyle birlikte çalışmaktan çok keyif aldık. Hastaneniz standartlarımızı yerine getirecek kadar donanımlı, ekipleriniz tüm alanlarda sağlık hizmetlerinize sahip çıkmayı ilke edinmiş ve bunu sahada bizlere ve hastalarına aktaracak kadar deneyimli, tüm çalışanlarınızla eğitime ve öğrenmeye açık ve istekli, hastane yönetiminiz kaliteli sağlık hizmetini bölgesinde, ülkesinde ve tüm dünyada örnek olacak şekilde gerçekleştirmek için bilinçli ve destekleyici bir görüşte. Tüm bunları bir araya getirince bizler de bu belgeyi sizlere gönül rahatlığı ile teslim ettiğimizi söylemekten memnuniyet duyarız. Bu belge bir emanet aslında ve bugün elde ettiğiniz başarınızı uzun yıllar boyunca sürdürebilir kılacağınıza da inancımız tam. Tüm ekibinize ve yönetiminize teşekkür ederiz.” dedi.

“BU BELGEYİ ALMAKTAN TÜM EKİBİM ADINA GURUR VE MUTLULUK DUYUYORUM”

İrmet Hospital Genel Müdürü Alper Atasoy ise yaptığı açıklamada, “İrmet Hospital olarak ilk kurulduğumuz günden bugüne kadar Çerkezköy’de, Trakya’da, Türkiye’de ve dünyada kaliteli hizmetiyle tercih edilen, uluslararası standartlarla hizmet sunan, yenilikçi, modern, çağdaş, eğitim odaklı yaklaşımıyla başarılarımızı uzun yıllar devam ettirdik. AACI Sağlık Organizasyonu akreditasyonu, klinik mükemmelliğin belgelendirmesinde dünyanın en uzman organizasyonlarından biri. Ve bu belge hastanemizin uluslararası sağlık alanında aldığı ikinci sertifikasyon. Kalite asla tesadüf değil bir ekip işidir. Tüm çalışma arkadaşlarıma göstermiş oldukları örnek çalışma sorumluluklarından dolayı ve de markamıza kurumumuza bir aile olarak sahip çıktıklarından dolayı çok teşekkür ederim. Bu belgeyi almaktan tüm ekibim adına gurur ve mutluluk duyuyorum.” dedi.



Anahtar Kelimeler: İRMET HOSPİTAL AKREDİTASYON BELGESİ

ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN!

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDEN BAKIMEVLERİ VE HASTANELERE BAYRAM ZİYARETİ

BEYİN PİLİ NEDİR?

İRMET HASTANESİ'NDEN OP.DR. BAYRAKTAR KOLON KONSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

BUGÜN DÜNYA SU GÜNÜ