İŞTE ÇERKEZKÖY MECLİSİNİN YENİ ÜYELERİ

İŞTE ÇERKEZKÖY MECLİSİNİN YENİ ÜYELERİ

Yerel seçim sonrasında Çerkezköy’de en çok oyu alarak başkanlığı kazanan CHP, mecliste de en yüksek oyu alarak 16 meclis üyesi kazandı.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrası başkan seçimlerinin ardından gözler meclis üyeliklerine çevrildi. Buna göre resmi olmayan sonuçlara göre Çerkezköy’de meclis üyelikleri ise şöyle dağıldı. Meclis oylarında en fazla oyu alan CHP 45 bin 85 oyla (Yüzde 43,21)  20 meclis üyesi kazanırken, Cumhur İttifakı ise 35 bin 901 oyla (Yüzde 34.58) 12 meclis üyesi kazındı. CHP belediye başkanı Vahap Akay ve kontenjandan gelen 3 üye ile birlikte mecliste 20 üye ile temsil etme hakkı kazandı.

İŞTE YENİ MECLİS ÜYELERİ

CHP’nin meclis üyeleri Vahap Akay ile birlikte  kontenjan listesinde yer alan Erdal Zengin, Suat Özgücü ve Saim Ünal ile birlikte sırasıyla Cengiz Memiş, Gökay Keleşoğlu, Bulut Becerik, Yunus Erçin, Enver Bayram, Memet Kadak, Aynur Sezer,  Orhan Yazıcı, Tunay Çınar, Beytullah Coşkun, Beyza Kurt, Abdullah Şakrak, Cevdet Aykaç, Bülent Tansalıç, Murat Temel, Caner Kurtoğlu oldu.

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİ

Cumhur İttifakından ise ikisi MHP’den olmak üzere 12 üye meclise girdi. Bu isimler, Ümit Kök, Ali Çolak, Adem İçli, Habip Çelik (MHP), Nuran Yeşil, Abdullah Coşkun, Mehmet Gazi Eser, Bünyamin Sönmez, Nilgün Yaman, Nihat Turan, Erdal Çelik (MHP) ve Mehmet Keleş yeni dönem için meclis üyesi seçildi.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY MECLİSİNİN ÜYELERİ

BAŞKAN YÜCEER’DEN PARTİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

KAPAKLI MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN NALLAR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR