İŞTE KAPAKLI’DAKİ GERÇEK ANKET SONUÇLARI

İŞTE KAPAKLI’DAKİ GERÇEK ANKET SONUÇLARI

Betimar Araştırma, isimli anket firması bugün sosyal medya hesabından yayımladığı bir duyuruyla Kapaklı’da yapılan gerçek anket sonuçlarını açıkladı. Buna göre Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Çetin, açık ara önde…

Ahlaktan bahseden Yeniden Refah Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin’e anket firmasından tokat gibi bir cevap geldi. Betimar Araştırma adlı anket firmasına ait olduğu belirtilen ‘Sahte’ anketleri sosyal medya hesaplarından paylaşan Kapaklı’daki Yeniden Refah Partililer ve belediye başkan adayları Salih Bezgin, firmanın yasal yollara başvuracağını açıklaması ve gerçek anket sonuçlarını duyurması sonrası sosyal medya hesaplarından yaptıkları yalan paylaşımları sildiler.

AHLAKTAN BAHSEDENLER ŞİMDİDEN NELER YAPIYOR

Ahlak yoksa ‘Rant var’ diye kendisine slogan edinen Yeniden Refah Partisi’nin Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin, dünden beri partisinin teşkilat üyeleri ve meclis üyeleriyle birlikte yalan anket paylaşarak sosyal medya hesaplarından vatandaşları yönlendirme gayretine düştüler. Eski AK Partililer Yeniden Refah Partisi’ne geçerek buradan algı yönetimine başlayıp iftiralarla Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Çetin’i karalamaya girişmesi ters tepti.

BU ANKETİ PAYLAŞTILAR

Yeniden Refah Partililer Kapaklı’da işte bu anket sonuçlarını paylaşarak vatandaşlara yalan yanlış yönlendirme yapmaya çalıştı. Betimar Araştırma adlı anket şirketine ait olduğu belirtilen anket sonuçlarının paylaşımı uzun sürmedi. Çünkü Betimar Araştırma,  twitter hesabından yaptığı paylaşımda hem bu anket sonuçlarını yalanladı hem de gerçek anket sonuçlarını verdi. Bu sonuçlara göre son seçimde 2 bin civarı oy alan Yeniden Refah Partisi’nin bir anda yüzde 33’lerde oy alarak birinci sıraya oturduğu gözlendi. İlginç anket sonucu şaşkınlığa yol açarken Yeniden Refahlılar yalanlarını çok uzun süre sürdüremedi. Betimar Araştırma açıklamasında, “Betimar Araştırma olarak hiçbir il ilçe ve Büyükşehir sonucu paylaşım yapılmamıştır. Şu an sosyal medyada dolaşımda olan paylaşımlar Betimar Araştırma’ ait değildir Tekirdağ Kapaklı ilçesi gerçek sonucu aşağıdaki gibidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” denildi.

 

İŞTE GERÇEK SONUÇLAR

Betimar Araştırma adlı anket firması yaptığı açıklamanın altında ise Kapaklı’ya ait gerçek anket sonuçlarını açıkladı. Buna göre açık ara önde olan Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Çetin yüzde 46’lık bir oy oranıyla açık ara önde görünüyor. Çetin’in ardından CHP ve daha sonra da Yeniden Refah Partisi geliyor. İşte Betimar Araştırma’nın Kapaklı’ya ilişkin gerçek anket sonuçları:



Anahtar Kelimeler: KAPAKLI’ GERÇEK ANKET SONUÇLARI

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM