Gündem

Gündem Haberleri

İŞTE O OTEL…

İŞTE O OTEL…

Türkiye Cumhuriyeti’nin tapusunun çıkartıldığı Lozan’daki otelin önünde, İsmet İnönü ile İtilaf Devletleri temsilcileri arasındaki görüşmelerin yaşandığı anın fotoğrafıyla da poz veren ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, “Bir hatıramız olsu

Hafta başından beri yurt dışında önce Fransa ardından da İsviçre’de Trakya’daki oda başkanlarıyla birlikte çeşitli ekonomik temaslarda bulunan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, son fotoğrafı Türkiye Cumhuriyeti’nin Tapu’sunun çıkartıldığı Lozan’dan verdi. 

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, İsmet Paşa ile İtilaf Devletleri temsilcileri arasında imzalanan Lozan Barış Anlaşması’nın olduğu otel ve anlaşma esnasındaki fotoğraf önünde poz verirken, “Kurtuluş Savaşı zaferini barış ile taçlandırdığı anın fotoğrafının önünde bir hatıramız olsun istedik.” dedi.

“HATIRAMIZ OLSUN İSTEDİK”

İsviçre’nin Lozan kentinde Türkiye Cumhuriyeti ile İtilaf Devletleri arasında Lozan Barış Anlaşması’nın imzalandığı otelin önünde fotoğraf çekilen Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılında, Milli Mücadele'nin ardından Türkiye'mize egemenliği kazandıran Lozan Barış Anlaşmasının imzalandığı Beau-Rivage Palace Oteli'ni ziyarette bulunduk. Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil eden heyetin başkanı İsmet İnönü Paşa'nın, tam bağımsızlık ilkesinden ödün vermeyerek milletimizin şanlı Kurtuluş Savaşı zaferini barış ile taçlandırdığı anın fotoğrafının önünde bir hatıramız olsun istedik.”dedi.

“SÖZ VERDİK”

Çetin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şanlı milletimizin bir daha Kurtuluş Mücadelesi vermek zorunda kalmaması ve Torunlarımızın emaneti olan daha güçlü bir Türkiye için Ekonomik bağımsızlığımızı idame ettirmek ve üstümüze düşen görevi bir kez daha hatırladık. Yılmadan, ülkemizin ve milletimizin refahı için çalışmaya devam etmeye bir kez daha söz verdik.” İfadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler:

KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU