İSVEÇ’TE AŞIRI SAĞCI PALUDAN’DAN ALÇAK EYLEM: TÜRK ELÇİLİĞİNİN ÖNÜNDE KUR’AN-I KERİM YAKTI

İSVEÇ’TE AŞIRI SAĞCI PALUDAN’DAN ALÇAK EYLEM: TÜRK ELÇİLİĞİNİN ÖNÜNDE KUR’AN-I KERİM YAKTI

İsveç'te aşırı sağcı Rasmus Paludan, Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yaktı.

İsveç'te aşırı sağcı Rasmus Paludan, Stockholm'deki Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yaktı. Bunun gibi insanlık dışı eylemler ve çocuk tacizi noktasında sicili kabarık olan Paludan yaptığı iğrenç olaydan sonra kendisine tehditlerin geldiğini ve korktuğunu söyledi. 

TEHDİTLER GELİYOR

İsveç'te aşırı sağcı Rasmus Paludan, Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yaktı. Bu çirkin saldırıya karşı pişmanlık duymadığını söyleyen Paludan, "Çok ciddi tehditler geliyor. Sosyal medyada dakikada 20 mesaj geliyor ve bunlardan 5'i tehdit oluyor. Birileri beni öldüreceğini söylediği için korkuyorum, bana ne yapacaklarını anlatıyorlar" dedi.

İsveç'te aşırı sağcı politikacı Paludan, hafta sonu Stockholm'deki Türkiye Büyükelçiliği önünde skandal bir olay gerçekleştirerek Kuran-ı Kerim yaktı. Bu alçak provokasyon sonrası ilk kez konuşan Paludan pişman olmadığını söyledi.

Bu iğrenç eylemi, siyasi sebepleri olduğunu söyleyerek örtmeye çalışan Paludan konuşmasında şunları söyledi:

ÖNCEKİLERE HİÇ BENZEMİYOR

“Eskiye kıyasla şu an daha çok tehdit geliyor. Şu an yaşadıklarım öncekilere hiç benzemiyor. Çok daha ciddi tehditler geliyor. Sosyal medyada dakikada 20 mesaj geliyor ve bunlardan 5'i tehdit oluyor. Birileri beni öldüreceğini söylediği için korkuyorum. Bana ne yapacaklarını anlatıyorlar. Ayrıca, bu yaptığım eylem ile İsveç'in NATO üyeliği arasında bir bağlantı yok.”



KIRKLARELİ’NDE KAÇAKÇILIK OPERASYONU: 11 GÖZALTI

GÖKTAŞI DÜNYA'YA ÇARPABİLİR

ABD'NİN EN BÜYÜK BANKALARINDAN BİRİ ÇÖKTÜ: TEHLİKE KAPIDA

KATİL BALİNA 17 KÖPEKBALIĞINI TEK SEFERDE AVLADI

ABD İSTİHBARATI AÇIKLADI: COVİD-19 İNSAN ÜRETİMİ OLABİLİR