İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ERSEÇKİN: “BİR KEZ DAHA RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ERSEÇKİN: “BİR KEZ DAHA RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”

İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. Yıldönümü sebebiyle anma mesajı yayımladı.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız şu günlerde eksikliğini her anımızda hissettiğimiz ülkemizin mimarı büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, rahmet ve minnetle bir kez daha anıyoruz.” dedi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Bakanı Yasemin Altın Erseçkin, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Erseçkin, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız şu günlerde eksikliğini her anımızda hissettiğimiz ülkemizin mimarı büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, rahmet ve minnetle bir kez daha anıyoruz. Her 10 Kasım, büyük bir matem bizim için. Bu matem gününde, bizi teselli eden Atamızın bize bıraktığı bu yıkılmaz eser Cumhuriyet, gelecek nesillerinde yolunu aydınlatacaktır. Atamızdan bize kalan en büyük mirasa, her daim Türk milleti olarak sahip çıktık, bundan sonrada sahip çıkacağız.” dedi.

OLMASAYDI OLMAZDIK!

Trablusgarp’tan Kurtuluş Savaşı’na kadar destansı komutanlığını 23 Ekim 1923’te Cumhuriyeti ilan ederek, taçlandıran büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, olmasaydı bugün belki de halimiz orta doğudaki milletlerin halinde bir farkı olmayacaktı. Ülkemizin kuruluşundan, Cumhuriyetimizin ilan edilişinden itibaren cephedeki büyük komutanlığını bir kenarda tutarak bu sefer büyük bir devlet adamı olduğunu gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bizlere kısacık ömründe sonsuza kadar yaşayacak bir devletin temellerini atmıştır. Az zamanda çok işler başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacak ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ diyerek de Cumhuriyetimizin yıkılmaz bir kale olduğunu bizlere müjdelemiştir. Atatürk sadece iyi bir komutan değil, aynı zamanda büyük bir devlet adamı olduğunu Cumhuriyeti ilan ederek göstermiştir. Bugün varlığımızı borçlu olduğumuz başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını 10 Kasım Atamızın sonsuzluğa gittiği bugünde bir kez daha rahmetle, minnetle ve özlemle anıyoruz.” diye konuştu.



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM