KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

Geçtiğimiz hafta seçimleri yapılan Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler İcra Komitesi üyeleri Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti.

Kadın Girişimciler İcra Komitesi ve Genç Girişimciler İcra Komitesi, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti. 

İcra Komitelerine Seçilen Üyeleri tebrik eden Başkan Ahmet Çetin, yeni dönemin kendileri ve Oda için hayırlı olması temennilerinde bulunarak, bölgeye ve üyelere faydalı proje ve faaliyetler ile ilgili yoğun bir çalışma talebinde bulundu. 

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, Kadın Girişimcilerde Oda’nın Koordinatör Oda olduğunu da ifade ederek, “Odamız, önemli bir adımı daha tamamlayarak koordinatör oda olmuştur. Bu da bizim için ayrı önem taşımaktadır. Bu kapsamda daha yoğun çalışmalı, yürütülecek çalışmalarda en ön sıralarda yer almalıyız." ifadelerini Kullandı.

Başkan Ahmet Çetin, bölgenin gelişiminin artması adına kadın ve genç girişimcilerimizin sayısının artması gerektiğini ifade ederek, bu alanda rol model olacak projelerin hayata geçilmesinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca Ahmet Çetin, KOSGEB, Trakya Kalkınma Ajansı gibi kurumlardan da faydalanılması gerektiğini ifade etti. 

 



ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI

BAKAN IŞIKHAN: "İŞSİZLİK ORANI VE GENÇ İŞSİZLİK ORANI SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GELDİ"

BAKAN IŞIKHAN: KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİR TARİH'İN EN YÜKSEK SEVİYESİNE GELDİ