KALABALIK BİR GRUPLA MECLİS ÜYELİĞİNE MÜRACAAT ETTİ

KALABALIK BİR GRUPLA MECLİS ÜYELİĞİNE MÜRACAAT ETTİ

Müteahhitlik yapan AK Partili Nurettin Eser, 31 Mart Yerel seçimleri öncesi partisinden meclis üyeliği için müracaatta bulundu.

 Çerkezköy’de Müteahhitlik yapan Nurettin Eser, AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclisi Üyeliği’ne müracaatta bulundu. Eser’in müracaat formunu İlçe Başkanı Salih azbay aldı.

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı’nın ilan edilmesinden sonra meclis üyeliği müracaatları da hız kazandı. Bu kapsamda Çerkezköy’de Müteahhitlik yapan Nurettin Eser, AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclisi Üyeliği’ne maracaatta bulundu. Kalabalık bir destekle AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na gelen Nurettin Eser, müracaat formunu bizzat ilçe başkanı Salih Azbay’a teslim etti.

NURETTİN ESER KİMDİR?

05.05.1977 tarihinde Van'da doğdu. İlköğretimini Van’da tamamladıktan sonra, 1996 yılında Çerkezköy'e geldi. Çerkezköy’de inşaat sektöründe çeşitli işlerde çalışmaya başladı. 1997 yılında kendi inşaat firmasını kurarak, bölgede kamu ve özel sektör inşaat yapım alanlarında birçok inşaat yapımını üstlendi. Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerinde görevler alan Nurettin Eser, 2008 yılında Kızılpınar Belde Teşkilatında Yönetim Kurulu Üyesi görevinde bulundu. 

2019-2023 yılları arasında Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda yönetim Kurulu ekonomi birim başkanlığı ve ilçe başkan yardımcılığı yaptı. Ayrıca 2014 yılından buyana, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Grubu Komite Meslek Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

 

 

 

         



TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ’NE ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

BELEDİYE EKİP, PİŞİRİP VATANDAŞIN SOFRASINA SUNACAK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK