KAMİL ÇETİNTAŞ’A BİR ŞOK DAHA…

KAMİL ÇETİNTAŞ’A BİR ŞOK DAHA…

Göreve geldiği günden beri yönetiminden istifalarla gündeme gelen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş’ın, yönetiminden bir kişi daha istifa etti.

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Durdane Torun yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Durdane Torun’un sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifasını sunduğu öğrenildi.  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş’a istifasını veren Torun’un, bu istifası sessiz sedasız kabul edildi.

Göreve geldiği günden itibaren çok sayıda olumsuzlukla gündeme gelen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, bir yandan da yönetiminde yaşanan istifalarla gündem oldu. Kamil Çetintaş’ın yönetiminden bugüne kadar 9 kişi istifalarla birlikte eksildi. Son olarak istifa eden Durdane Torun yedek üyelerden asıl yönetim kurulu üyeliğine getirilmişti. Bu arada, yedek yönetim kurulu üyeliklerinden de ayrıca iki istifa yaşandığını öğrenildi. Kamil Çetintaş’ın yedek yönetim kurulu üyesi 4 kişinin kaldığı öğrenildi. Mevcut yönetimden 4 kişinin istifa etmesi halinde yedek yönetim kurulu üyesi de olmayacağı için yönetim eksik kalacak. Çetintaş ile birlikte 30 kişilik yönetim kurulu üyelerinden birçoğunun daha istifa aşamasında olduğu iddia edildi. Hatta Torun gibi yedeklerden gelen üyelerin de AK Parti kulislerinde istifa etme aşamasına geldiği konuşuluyor.

Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinde yaşanan bu istifaların kaynağı olarak ise Kamil Çetintaş gösteriliyor. Yönetim kurulu üyelerinden büyük bir bölümünün Çetintaş’ın yönetim tarzından rahatsız olduğu bu istifaların da yönetim tarzı nedeniyle gerçekleştiği ileri sürülüyor.

Öte yandan istifa eden Torun'un yerine ise yedek üyelerden İsmail Koyuncu'nun yönetim kurulu üyesi olacağı öğrenildi.
 



Anahtar Kelimeler: KAMİL ÇETİNTAŞ’

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!