KAMU KURUMLARINA İŞE ALIM SÜRECİ BAŞLADI: 2 BİN GELİR UZMAN YARDIMCISI ALINACAK

KAMU KURUMLARINA İŞE ALIM SÜRECİ BAŞLADI: 2 BİN GELİR UZMAN YARDIMCISI ALINACAK

TC kamu kurumları işe alımlar gerçekleştirirken Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin kişiyi gelir uzman yardımcısı olarak işe alacak.

Türkiye Cumhuriyeti (TC) kamu kurumları işe alımlar gerçekleştireceğini duyurdu. Akabinde Gelir İdaresi Başkanlığı, 2 bin kişiyi gelir uzman yardımcısı olarak istihdam edeceğini açıkladı. Sınav duyurusu ise Resmi Gazete'de yayımlandı.

ŞARTLAR NELER

TC kamu kurumları işe alımlar gerçekleştirirken Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin kişiyi gelir uzman yardımcısı olarak işe alacak.  Gelir uzman yardımcısı olarak çalışabilmek için gerekli başvuru şartları arasında adayların, hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme veya idari bilimler alanlarından birinden 4 yıllık lisans mezunu olması gerekiyor. KPSS A grubu P48 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olması da şartlar arasında. 

BAŞVURULAR 10 OCAK SALI GÜNÜ BAŞLIYOR

Başvurular 10 Ocak Salı günü başlayıp 19 Ocak Perşembe günü sona erecek. Adaylar başvurularını Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sistemi üzerinden yapabilecek.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü de, işe alımlar gerçekleştirecek. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü  merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirmek üzere 59 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi alacak.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın ise iletişim uzman yardımcısı unvanıyla 30 kişilik atama yapacağı belirtildi.



MHRS'DE YENİ DÖNEM HASTALARI MEMNUN ETTİ

TSD'DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

KARADENİZ HAVZASI PROGRAMI’NIN PROJE TEKLİF ÇAĞRISI BAŞVURULARI BAŞLADI

TSK'DAN MAĞARA VE SIĞINAK EĞİTİMİ

ÇOCUKLARINIZI İNTERNETTE YALNIZ BIRAKMAYIN