Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

KAPAKLI'DA 24 KASIM KUTLAMASI

KAPAKLI

Kapaklı’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanının verilmesi nedeniyle her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü, Kapaklı’da da kutlandı. Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin ardından kutlama programı Atatürk Kültür Merkezi’nde devam etti.

ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz tarafından müdürlük çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

KUTLAMA PROGRAMI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE DEVAM ETTİ

Kutlama programı Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde devam etti. Programa Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ardından ‘Öğretmen ve Eğitimin Değeri’ adlı video gösterildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayıyla resim, şiir, kompozisyon ve spor branşlarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödülleri takdim edilmesinin ardından Tekirdağ Valisi Recep Soytürk tarafından ödüllendirilen öğretmenlere başarı belgeleri verildi.

Adaylık süreci tamamlanan öğretmenlerin yemin töreninin ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı Oktay Sinanoğlu Anadolu Lisesi Gençlik Korosu tarafından hazırlanan ‘Ben Öğretmenim’ adlı tiyatral şiir gösterisi ile son buldu.

 



Anahtar Kelimeler: KAPAKLI' KASIM KUTLAMASI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI