KAPAKLI’DA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

KAPAKLI’DA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini kabul etmesi nedeniyle her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü Kapaklı’da kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde devam eden programda öğrencilerin sergilediği tiyatro gösterisinde Tekirdağlı şehit öğretmen Neşe Alten anıldı.

ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz tarafından müdürlük çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

ÖĞRETMENLER YEMİN ETTİ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ardından adaylık süreci tamamlanan öğretmenler hep birlikte yemin etti.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle hazırladıkları oratoryonun ardından şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz tarafından ödülleri verildi.

TİYATRO DUYGULANDIRDI

Ödül törenin ardından Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin korosu büyük beğeni ile izlendi. Programın finalinde şehit öğretmen Neşe Alten anısına hazırlanan tiyatro gösterisinde ise duygu dolu anlar yaşandı.

KUTLAMA PROGRAMI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE DEVAM ETTİ

Programa: Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Ulutürk, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevri Bayram, siyasi parti ilçe temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.



Anahtar Kelimeler: KAPAKLI’ KASIM ÖĞRETMENLER KUTLANDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR