KAPAKLI’DA ‘GÖNÜLDEN GÖNÜLE SEN DE PAYLAŞ’ KAMPANYASI BAŞLADI

KAPAKLI’DA ‘GÖNÜLDEN GÖNÜLE SEN DE PAYLAŞ’ KAMPANYASI BAŞLADI

Kapaklı Belediyesi tarafından sosyal destek amaçlı ‘Gönülden Gönüle Sen De Paylaş’ kampanyası başlatıldı.

Kapaklı Belediyesi tarafından toplumsal dayanışmayı güçlendirerek sürekli hale getirmek amacıyla ‘Gönülden Gönüle Sen De Paylaş’ kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında hayırsever vatandaşların https://gonuldengonule.kapakli.bel.tr/ adresi üzerinden anlaşmalı yerel market zincirleri aracılığıyla belirlenen bereket paketlerini veya ‘Bir Tabak İyilik’ paketini seçerek yaptığı destekler, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

“DAYANIŞMAMIZI GÜÇLENDİRMEK VE SÜREKLİ HALE GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  “Kapaklı Belediyesi olarak ilçemizde toplumsal yardımlaşma ve dayanışmamızı güçlendiren projeler uygulamaya devam ediyoruz. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde başlattığımız ‘Gönülden Gönüle Sen De Paylaş’ kampanyasıyla da dayanışmamızı güçlendirmek ve sürekli hale getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Kampanyaya katılmak isteyen hayırseverler, https://gonuldengonule.kapakli.bel.tr/  adresi üzerinden anlaşmalı yerel market zincirleri aracılığıyla belirlenen bereket paketlerini veya ‘Bir Tabak İyilik’ paketini seçerek, tutarını marketlerin banka hesaplarına IBAN numarası üzerinden yatırabilecek. Bereket paketleri içerisinde temel gıda maddeleri yer alırken, ‘Bir Tabak İyilik’ paketi ile Aşevi aracılığıyla ihtiyaç sahibi bir vatandaşın bir aylık sıcak yemek ihtiyacı karşılanacak.

 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM