KAPAKLI’DA ÜCRET TARİFELERİNE YÜZDE 50 ZAM

KAPAKLI’DA ÜCRET TARİFELERİNE YÜZDE 50 ZAM

Kapaklı Belediye Meclisi, 2023 yılı ücret tarifelerine yüzde 50 oranında zam yaptı.

Kapaklı Belediye Meclisinin Ekim ayı olağan toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ikinci oturumla tamamlandı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilk oturumda komisyonlara havale edilen konuların görüşülüp karara bağlandığı oturumda alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

KOMİSYON KARARLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Kapaklı Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısının ikinci oturumu açılış ve yoklama ile başladı. Ardından komisyon raporları görüşüldü.

SOKAĞA İSİM VERİLDİ

İlk olarak İmar Komisyonunun Pınarça Mahallesi 136 ada ve 137 ada arasında kalan isimsiz sokağa 2518 nolu sokak ismi verilmesinin uygun olduğuna yönelik kararı görüşüldü. Karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporlarının görüşülmesine geçildi.  İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü Görev ve Çalışma yönetmeliğinin revize edilerek kabulünü içeren komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan 21 ay süre ile Araç ve İş Makinası Kiralama konulu yazısına ilişkin ilgili komisyonun uygun olduğuna dair oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Kapaklı Belediyesi 2023 yılı Performans Programının mecliste de oy çokluğu ile kabul edildi.

Kapaklı Belediyesi  2023 Mali yılı ve izleyen iki yıla ait Gelir - Gider Bütçesinin 700 Milyon olarak belirlenmesine ilişkin  ilgili komisyonun aldığı karar mecliste de oy çokluğuyla kabul edildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan  Sözleşmeli Personellerin Aylık Çalışma ücretinin belirlenmesine ilişkin ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Araç tahsisi konulu yazısı ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesiyle meclis toplantısı devam etti. Söz konusu konuyla ilgili komisyonun tahsisin uygun olduğuna dair  oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından sunulan sayılı Ödenek Aktarımı konulu yazısı ile ilgili komisyonun uygun olduğuna dair  oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan 1552 ada 4-5-6-7-8-9 parsellerin satış veya arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması konusunda ilgili komisyonun uygun olduğuna ilişkin oy çokluğu ile aldığı karar mecliste de oy çokluğuyla kabul edildi.

YÜZDE 50 ZAM

Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından sunulan, “Sürdürülebilir Şehirler Projesi 2 Ek Finansman” kapsamında kredi kullanılması konusunda  ilgili komisyonun uygun olduğuna ilişkin oy çokluğuyla aldığı karar mecliste de oy çokluğuyla kabul edildi. Plan ve Bütçe Komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlanmasının ardından Tarife Komisyonu raporu görüşüldü. Kapaklı belediyesi 2023 Yılı Ücret Tarifesi konulu yazısı ile ilgili komisyonun almış olduğu karar red edilerek, 2022 yılında uygulanan ücret tarifesine yüzde 50 eklenilerek bulunan rakamın 2023 yılı Ücret Tarifesi olarak uygulanmasına oy çokluğuyla karar verildi.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilk oturumda komisyonlara havale edilen konuların görüşülüp karara bağlandığı ikinci oturumda alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: KAPAKLI’ ÜCRET TARİFELERİNE YÜZDE

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.