KARAAĞAÇ’TA BİNLER GÖNÜL SOFRALARINDA BULUŞTU

KARAAĞAÇ’TA BİNLER GÖNÜL SOFRALARINDA BULUŞTU

Ramazan’da gönül sofraları kurarak ilçe halkına birlikte iftar sunan Kapaklı Belediyesi, son iftar sofrasını Karaağaç Mahallesi’nde kurdu.

Kapaklı Belediyesi tarafından her mahallede düzenlenen Ramazan ayının birlik ve beraberliğinin yaşatıldığı gönül sofraları Karaağaç Mahallesi’nde kuruldu. Karaağaç, Fatih, Mimar Sinan ve Kazım Karabekir Mahalle sakinlerinden 7’den 70’e binlerce vatandaş aynı sofrada buluştuğu iftar programı Şehit Kadir Dadaş Parkı’nda düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde gönül sofraları kurmaya devam ediyor. Ramazan ayının birlik ve beraberliğinin yaşatıldığı, 7’den 70’e binlerce vatandaşın aynı sofrada buluştuğu gönül sofraları son olarak Karaağaç’ta kuruldu. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği iftarda okunan ezanla birlikte dualar edildi, oruçlar açıldı.

“BİZİ BİZ YAPAN GÖNÜL BAĞIMIZ, BİRLİĞİMİZ VE DİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

İftar programlarına katılarak, vatandaşlarla sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Rahmetin ve bereketin gönüllerimizi kapladığı güzel bir Ramazan akşamında sizlerle bir arada, yan yana iftar sofrasında buluşmak bizleri mutlu ediyor. Bizi biz yapan gönül bağımız, birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun.” dedi.

Karaağaç, Fatih, Mimar Sinan ve Kazım Karabekir Mahallesi’nde önemli çalışmalara imza attıklarını ve çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Çetin, mahallelerde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili mahalle sakinlerini bilgilendirerek, taleplerini dinledi.

SEMAZEN GÖSTERİSİ VE İLAHİ DİNLETİSİ SUNULDU

İftar programı sonrasında düzenlenen semazen gösterisi ve ilahi dinletisi manevi bir ortam yaşatırken, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

GÖNÜL SOFRASI 26 NİSAN’DA BAHÇELİEVLER’DE KURULACAK

Vatandaşları bir araya getiren ve Ramazan ayının manevi ikliminin hissedildiği gönül sofraları 26 Nisan Salı günü Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi’nde düzenlenecek.



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM