KARDAK GAZİSİ AHMET ÇETİN`E İLK KUTLAMA MESAİ ARKADAŞLARINDAN

KARDAK GAZİSİ AHMET ÇETİN`E İLK KUTLAMA MESAİ ARKADAŞLARINDAN

Kardak Gazisi Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin gaziler gününü dolu dolu yaşadı. Çetin’i ilk tebrik eden Çetin Group’ta birlikte çalıştığı mesai arkadaşları oldu.

1996’da Kardak Kayalıkları`na dikilen Türk Bayrağı`nı koruma ve kollama amaçlı devriye görevi yaparken düşen helikopterden ağır yaralı olarak kurulduktan sonra emekliye ayrılan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Adayı Ahmet Çetin 19 Eylül Gaziler Günü`nde ilk tebriği mesai arkadaşları ve çalışanlarından aldı.

KARDAK GAZİSİ

Çetin Gorup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 12  bin kişiyi istihdam eden başarılı bir işadamı olmasının yanında çok kişinin bildiği gibi aynı zamanda Kardak Gazisi. Türkiye ile Yunanistan arasında 1996 yılında çıkan Kardak Krizi`nde, 31 Ocak tarihinde kayalıklara giderek Türk Bayrağı`nı diken askerler arasında yer alan SAT Astsubayı Ahmet Çetin, 15 Şubat tarihinde ise Skorsky helikopter ile denize düştü. Kardak kayalıklarına dikilen Türk Bayrağı`nı koruma amaçlı görev sırasında Aksaz Deniz Üssü`ne dönerken yaşadığı kazadan sonrası ağır yaralı olarak kurtulan Çetin, harp malulü olarak emekliye ayrıldı. Kardak Gazisi Ahmet Çetin, 19 Eylül`de Gaziler Günü`nü dolu dolu yaşadı.

ÇETİN GROUP ÇALIŞANLARI KUTLADI

ÇTSO seçimlerine Sarı Liste’nin Başkan Adayı olarak girecek olan Ahmet Çetin`e ilk kutlama Yönetim Kurulu Başkanlığı`nı yaptığı Çetin Group çalışanlarından geldi. Kendisini mesai öncesi kapıda çiçeklerle karşılayarak 19 Eylül Gaziler Günü`nü kutlayan personele yönelik teşekkür metni kaleme alan Ahmet Çetin, "Çok değerli büyük Çetin Group Ailem. Sizlerin lideri olmaktan her zaman gurur duyuyorum. Bu sabah gaziler günümü kutlarken, sevgi ve saygı dolu ifadeleriniz görmek beni ziyadesiyle duygulandırdı. Mutlu etti ve onur verdi. Böylesine güzel bir karşılama tablosunu bana yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..." ifadelerini kullandı.

GAZİLERLE BULUŞTU

Kardak Gazisi Ahmet Çetin, daha sonra Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü anma törenine katıldı. Ahmet Çetin, burada Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi, üyeleriyle biraraya gelerek, günlerini kutladı. Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan nezdinde tüm gazileri kutlayan Ahmet Çetin’de, tören alanındaki gaziler tarafından tebrik edildi. Ahmet Çetin daha sonra tören alanında bulunan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız ile tebrikleşti.

SON OLARAK ÖĞRENCİLERDEN KUTLAMA

Gazi Ahmet Çetin’e bu anlamlı günde bir kutlama tebriği de hayırseveri olduğu Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, öğrencilerinden geldi. Okul öğrencileri Ahmet Çetin’in gaziler gününü özel bir çiçekle kutladı. Gaziler Günü ziyaretlerinin hepsinde sarı kravatıyla bulunan Ahmet Çetin, programların ardından seçim çalışmalarına devam etti.

 

 



TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK