KATILIMIN AZ OLDUĞU BAYRAMLAŞMA…

KATILIMIN AZ OLDUĞU BAYRAMLAŞMA…

Kurban Bayramı nedeniyle Çerkezköy’de Kaymakamlık tarafından düzenlenen protokol halk bayramlaşmasına katılımın az olması dikkat çekti. Bayramlaşamaya Kaymakam Vekili Bayram Sağır ev sahipliği yaptı.

Çerkezköy’de Kurban Bayramı bayramlaşma törenine katılım az oldu. Kaymakamlık tarafından Polisevi’nde düzenlenen bayramlaşmaya Çerkezköy Kaymakam Vekili Bayram Sağır ev sahipliği yaptı.

Çerkezköy Polis Evi bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Kapaklı Kaymakamı ve Çerkezköy Kaymakam Vekili Bayram Sağır, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nedim Yılanca, 3. Zırhlı Tugay Komtanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Bilal Erdem, Müftü İdris Çatmakaş, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, CHP Belediye Meclis Üyesi Cengiz Memiş, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sait Yazı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Necati Aksu, THK Şube Başkanı Serkan Karagöz, Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri ile az sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma törenine katılımın az olması nedeniyle katılımcıların kendisini tanıtmasını isteyen Kaymakam Vekili Bayram Sağır, ilk olarak da kendisini tanıttı. Sağır, “Çoğunuzla tanışıyoruz ama tanımadıklarımızla da tanışmış oluruz.”dedi. Tanışmanın ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Vekili Bayarm Sağır, herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı.

ARŞİVLER ELEKTRONİK ORTAMDA KAYITLI

Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez’in sorusu üzerine bayramlaşma töreninde Çerkezköy Kaymakamlık binasında geçtiğimiz günlerde yaşanan yangınla ilgili de açıklamalarda bulunan Kaymakam Vekili Bayram Sağır, “Arşiv yandı diyorlar. Yanan arşiv önemli belgelerin olduğu bir yer değil. Tüketici Hakem Heyeti’nin evraklarıyla ilgili arşiv yandı. Onun da pek bir önemi yok çünkü Bakanlığımız son 10 yıldır evrakları dijital ortama aktardı. Yani yanan bir şey yok. Zaten o evraklar dijital ortamda kayıtlı.” açıklamalarında bulundu.

 

 



Anahtar Kelimeler: KATILIMIN OLDUĞU BAYRAMLAŞMA…

ÇERKEZKÖY’DE EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

EŞEKLE GEZİP KİTAP DAĞITIYOR

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI