KAYA, İSTASYON MAHALLESİ MUHTARLIĞI’NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KAYA, İSTASYON MAHALLESİ MUHTARLIĞI’NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Çerkezköy’de uzun yıllardır esnaflık yapan Muğdat Kaya, 2024 yılının Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçiminde İstasyon Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.

1977 Van doğumlu olan ve uzun yıllardır Çerkezköy’de ikamet eden Muğdat Kaya, yapılacak olan mahalli idareler seçiminde ikamet ettiği İstasyon Mahallesi’nin muhtar adayı olacağını söyledi. 

Kaya, 1993 yılında İstanbul’a yerleştikten sonra çeşitli sektörlerde iş hayatını devam ettirdi. Bu süreçte Çerkezköy’e sürekli git gel yapan Kaya, 2015 yılında temelli olarak Çerkezköy’e taşındı. İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden Kaya, Çerkezköy’de ‘Bıcı Bıcı’ oto yıkama dükkanı ile esnaflık yapmakta. 

“BU GÖREVİ ÜSTLENMEK İSTİYORUM”

Trakya Flaş Haber’i ziyaret eden İstasyon Mahallesi muhtar adayı Muğdat Kaya yaptığı açıklamada, “İstasyon Mahallemizde ikamet ediyorum. Mahalleli ile esnaflıktan dolayı sıcak ve samimi bir muhabbetimiz var. İnşallah yapılacak olan mahalli idareler seçiminde İstasyon Mahallesi’nden muhtar adaylığımı buradan siz kıymetli basın mensuplarımız aracılığı ile duyurmak istiyorum. Muhtarlık önemli bir görevdir, bazen bir yetkilinin göremediğini muhtar kolaylıkla görebilir. Ben de mahallemizin isteklerini ve ihtiyaçlarını iyi biliyorum. İnşallah mahalleli teveccüh gösterirse bu önemli görevi üstlenmek istiyorum.” dedi.

 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM