KAYMAKAM DURU BU KEZ EHLİBEYT DERGAHINI ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM DURU BU KEZ EHLİBEYT DERGAHINI ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru Ehlibeyt Derneği’ni ziyaret ederek, Dede Sinan Boztepe ile görüştü.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, ‘Devlet-Millet Kaynaşmasına’ devam ediyor. Kaymakam Duru, her fırsatta sürdürdüğü ziyaretlerden sonuncusunu Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı’na gerçekleştirdi.

Ehlibeyt Derneği Dedesi Sinan Boztepe ve cemaatiyle görüşen Kaymakam Duru, “Bir taraftan Trakya’nın en güzide ilçesi Çerkezköy’ümüze hizmet ederken bir taraftan da Devlet-Millet kaynaşmasına ziyadesiyle en yüksek düzeyde katkı sağlamak amacıyla her fırsatta esnaflarımızla, firmalarımızla, iş adamlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve vatandaşlarımızla buluşacağımızı ifade etmiştim. Bu kapsamda Çerkezköy Ehlibeyt Derneği Başkanı aynı zamanda 2004-2007 yılları arasında görev yaptığım Malatya-Arapgirli olan Seyyid Sinan Boztepe’ye ve Yönetim Kurulu üyelerine Ehlibeyt Dergah binasında iadeyi ziyarette bulundum.”dedi.

“DERGAHLA VE ÇERKEZKÖY’ÜMÜZLE İLGİLİ GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, “Ziyarette hoş samimi sohbetle beraber güncel konularla, Dergahla ve Çerkezköy’ümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonra kendilerine ilçemiz ve dergah hizmetlerinde hayırlı ve başarılı çalışmalar diledim. Sinan Boztepe kardeşime ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.”diye konuştu.

Seyyid Sinan Boztepe ise, dergahı ziyaret eden Kaymakam Duru’ya teşekkür etti.

 



Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM EHLİBEYT DERGAHINI ZİYARET

KÖSEİLYAS KAVŞAĞI BAĞLANTI YOLU ASFALTLANIYOR

TEKİRDAĞ’DA LPG’Lİ OTOMOBİL ALEV TOPUNA DÖNDÜ

ŞİDDETLİ RÜZGAR CAMİNİN KURŞUNLARINI UÇURDU

MÜZELER HAFTANIN 7 GÜNÜ HİZMETE AÇIK OLACAK

MANİSA’DAN ÇERKEZKÖY’E, HALK EKMEK FABRİKASI ZİYARETİ