KAYMAKAM DURU’YA BU KEZ VİZE’DEN ‘HOŞ GELDİN’ ZİYARETİ

KAYMAKAM DURU’YA BU KEZ VİZE’DEN ‘HOŞ GELDİN’ ZİYARETİ

Çerkezköy’e eylül ayında gelen Kaymakam Murat Duru’ya, görev yaptığı Develi ilçesinden ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinin ardından bu kez daha önce görev yaptığı Vize’den ‘Hoş geldin’ ziyareti gerçekleştirildi.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya ‘hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. 11 Eylül 2021 tarihinde ilçede göreve başlayan Murat Duru’ya daha önce görev yaptığı ilçelerden de ziyaretler gerçekleşiyor. Kayseri’nin Develi ilçesinin ardından bu kez Kırklareli’nin Vize ilçesinden Kaymakam Duru’ya yeni görevi nedeniyle ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri yapıldı.

VİZE’DEN DURU’YA ZİYARET

11 Eylül tarihi itibariyle Çerkezköy’de işbaşı yapan Kaymakam Murat Duru’ya ‘Hoş geldin’ ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda 2012-2014 yılları arasında görev yaptığı Kırklareli’nin Vize ilçesinden muhtar ve bazı bürokratlar Kaymakam Duru’yu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Kaymakam Duru, “2012-2014 yılları arasında doya doya görev yaptığım ve hizmet ettiğim muhteşem tarihi, kültürel ve doğal varlıkları ile yalan dünyanın sakin, huzurlu ve saklı cennetlerinden olan Kırklareli Vize ilçemizde birlikte görev yaptığımız ve halen görevleri devam eden Kaymakamlık yazı işleri müdürümüz ve personeli; ilçe özel müdürümüz ve personeli, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıf müdürümüz ile Evrencik Köy Muhtarımız ve eşi ziyaretimize geldiler. Ziyarette değerli misafirlerimin her biri ile samimi içten sohbetle birlikte hatıralarla, sevgiyle, saygıyla ve hoş seda ile geçen güzel günlerimizi yad ettik. Çerkezköyümüz ve Vizemizle ilgili görüş alışverişinde bulunduk ve Onlarla Vizeli hemşerilerime selam ve saygılarımı gönderdim. Vefalı personelime ve muhtarıma çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Selam, sevgi, saygı ve dua ile...” dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.



Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM GELDİN’ ZİYARETİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİLERE FİDE DESTEĞİ

TEK GENÇ FEST'TE MUHTEŞEM FİNAL

TEKİRDAĞ’DA DEV OPERASYONDA 50 KİŞİ TUTUKLANDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ