KAYMAKAM GÜNLÜ TEPE CAMİ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM GÜNLÜ TEPE CAMİ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Tepe Camii Yapma ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti.

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Tepe Camii Yapma ve Yaşatma Derneği'ni ziyaret etti. Kaymakam Günlü, Dernek Başkanı Galip Güngör ve dernek üyeleriyle birlikte cami ve külliye inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde Çerkezköy Tepe Camii Yapma ve Yaşatma Derneği tarafından hayırseverlerin katkılarıyla yapımı devam eden camii inşaatında çalışmalar sürüyor. Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü de Çerkezköy Tepe Camii Yapma ve Yaşatma Derneği'ni ziyaret ederek caminin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Ziyaretle ilgili açıklamalar yapan Çerkezköy Tepe Camii Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Galip Güngör, “Sayın kaymakamımız bu sabah cami inşaatı ve derneğimizi ziyaret etiler. Bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine derneğimiz adına teşekkür ederiz. Camimizin minareleri bitti, artık ezan okunmaya başladı. Ancak inşaat maddi imkansızlıklar nedeniyle ağır işliyor. Hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz. İnşaatı bitirmek isteyen olursa isim hakkı da vereceğiz” dedi.



Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM GÜNLÜ DERNEĞİ’ ZİYARET

AK PARTİ'DEN GAZZELİ ANNELERE...

BAŞKAN AKAY’IN EŞİ'NDEN ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİ İÇİN KAHVALTI PROGRAMI

ÖZEL ÇOSB MTAL’DE KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

TEFECİLİK OPERASYONU

VALİ SOYTÜRK’TEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI