Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

KEDİLERİN DRONE İLE İMTİHANI

KEDİLERİN DRONE İLE İMTİHANI

Süleymanpaşa ilçesi sahilinde bir haber çalışması için havalanan drone’u fark eden bir grup meraklı kedi, drone’un peşine düştü.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir haber çalışması için havalanan drone’nun peşine düşen kedilerin o anları tebessüm ettirdi.


Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi sahilinde bir haber çalışması için havalanan drone’u fark eden bir grup meraklı kedi, drone’un peşine düştü. Limanın üzerinde bir süre çekim yapan drone’nin ardından gezinen kediler, drone yakalamak için yarışa girdi. Drone kamerasına yansıyan sevimli kedilerin o anları eğlenceli görüntülere sahne oldu. Drone’yi yakalamayacaklarını anlayan kediler daha sonra bir köşeye çekilerek, cihazın yere inmesini bekledi.
KAPATILAN CİHAZIN PERVANELERİNİ ÇEVİRMEYE ÇALIŞTILAR
4 koldan uçan cihazın peşinde düşerek, drone yere indiğini fark eden bütün kediler o alana yönelerek meraklı bakışlarla cihazı inceledi. Cihazın durgun vaziyette olduğunu anlayan kediler, zaman zaman cihazın pervanelerine vurarak çevirmeye çalışması çevrede bulunan vatandaşlara tebessüm ettirdi. Sevimli kedilerin yere inen drone cihazı ile imtihanı ise başka kameralar tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.
Daha önce martı ve farelerin peşine düşen kediler bu seferde drone peşine düştü
Limanda kedilerin eğlenceli anlarını izleyen vatandaşlardan Mehmet Faruk Fırat, “Normal hayatta fare ve martı kovalayan kediler, dronu görünce ne zannetti bilmiyorum ama eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Martı falan zannedip öyle hareket falan yapmaları daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım ilgimi çok çekti” diye konuştu.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: KEDİLERİN DRONE İMTİHANI

JANDARMA'DAN ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ YARALANDI

4 YILDIZLI OTELE RUHSAT İPTALİ

TEKİRDAĞ VALİLİĞİ'NCE DÜNYA YETİMLER GÜNÜ'NDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

TEKİRDAĞ'DA SAĞNAK YAĞIŞ