KIRKLARELİ ESKİ KAŞAR PEYNİRİ COĞRAFİ İŞARET ALMA YOLUNDA

KIRKLARELİ ESKİ KAŞAR PEYNİRİ COĞRAFİ İŞARET ALMA YOLUNDA

Kırklareli Eski Kaşar Peyniri’nin Coğrafi İşaret alması hakkında görüş alışverişinde bulundular

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Oda Genel Sekreteri Fatma Merve Gelep, Türk Patent ve Marka Kurumu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Tamer Ayar ile beraber Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Dairesi Başkanı Hakan Kızıltepe’yi ziyaret etti. Kırklareli Eski Kaşar Peyniri’nin Coğrafi İşaret alması ile ilgili son durumun değerlendirildiği ziyarette, görüş alışverişinde bulunuldu.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Dairesi Başkanı Hakan Kızıltepe’yi hemşehrimiz Türk Patent ve Marka Kurumu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Tamer Ayar ve Oda Genel Sekreterimiz Merve Gelep ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaretimizde Kırklareli Eski Kaşar Peyniri’nin Coğrafi İşaret alması ile ilgili son gelişmeleri değerlendirerek, görüş alışverişinde bulunduk. Kendileri de her zaman yanımızda olduklarını belirterek, yapacağımız her türlü çalışmada bizlerle birlikte hareket edebileceklerini ifade ettiler. Gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Dairesi Başkanı Hakan Kızıltepe gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Türk Patent ve Marka Kurumu Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Tamer Ayar ile Oda Genel Sekreteri Fatma Merve Gelep’e teşekkür ettiler. 



ATIK YAĞ FABRİASI'NDA YANGIN

POLİS EKİPLERİNDEN ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ

HAC YOLCULARI UĞURLANDI

DURGUN SULARDAN GEÇİŞ EĞİTİMİ VERİLDİ

JANDARMA'DAN ÇAKARLI KAMYONETE CEZA