KIŞ SPOR KURSLARI 1. DÖNEMİ TAMAMLANDI

KIŞ SPOR KURSLARI 1. DÖNEMİ TAMAMLANDI

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ücretsiz olarak beşincisi gerçekleştirilen Yetişkin Kış Spor Kurslarının 1’inci dönemi tamamlandı. Kursiyerlere katılım sertifikaları, 29 Ekim Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte ver

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ücretsiz olarak beşincisi gerçekleştirilen Yetişkin Kış Spor Kurslarının 1’inci dönemi tamamlandı. Kursiyerlere katılım sertifikaları, 29 Ekim Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte verildi.

2 BİNE YAKIN KURSİYER KATILDI

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl befşincisi organize edilen Yetişkin Kış Spor Kursları 10 farklı branşta gerçekleştiriliyor. Yetişkin Kış Spor Kurslarının 1’inci döneminin 9 Ekim Pazartesi günü başladığını ve 29 Aralık Cuma günü sona erdiğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Toplamda 12 hafta süren Yetişkin Kış Spor Kurslarımızın 1’inci dönemini 2 bine yakın kursiyerimizin katılımıyla tamamladık” dedi.

KURSİYERLER, GÖSTERİLERİ İLE BÜYÜLEDİ

Yetişkin Kış Spor Kursları 1. Dönemi kapsamında kapanış programı düzenlendiğini kaydeden Başkanı Vahap Akay, “Programda Zumba, Halk Dansları, Latin Dansları ve Modern Danslar kursiyerlerimiz, hazırladıkları gösterileri izleyenler için sergiledi. Kendilerini muhteşem gösterileri için tebrik ediyor, tüm kursiyerlerimize de katılımları için teşekkür ediyorum” dedi.

2'NCİ DÖNEM 15OCAK’TA BAŞLAYACAK

Yetişkin Kış Spor Kursları 1. Dönem Kapanış programı sonunda tüm kursiyerlere katılım sertifikaları ve kurs eğitmenlerimize de çiçek takdim edildi. Başkan Akay, Yetişkin Kış Spor Kurslarının 2’nci döneminin 15 Ocak Pazartesi günü başlayacağını sözlerine ekledi.

 



Anahtar Kelimeler: KURSLARI . DÖNEMİ TAMAMLANDI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA KAPAKLI’YI TEMSİL EDECEK

ÇERKEZKÖY'DE SARBAK METAL CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ FUTSAL TAKIMI İL ŞAMPİYONU OLDU

ÇERKEZKÖYLÜ ÖĞRENCİLERDEN BÖLGE ŞAMPİYONLUĞU

ÇERKEZKÖYLÜ ÖĞRENCİLERDEN TEKİRDAĞ ŞAMPİYONLUĞU

ÇORLU’NUN KIZLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONU