KOCASININ İNEK OLARAK YENİDEN DÜNYAYA GELDİĞİNE İNANDI, İNEKLE EVLENDİ

KOCASININ İNEK OLARAK YENİDEN DÜNYAYA GELDİĞİNE İNANDI, İNEKLE EVLENDİ

Kamboçya'da yaşayan Khim Hang isimli kadın, ölen kocasının bir ineğin bedeninde yeniden dünyaya geldiğini iddia ederek inekle dünyaevine girdi.

Kamboçya'da yaşayan Khim Hang isimli kadın, ölen kocasının bir ineğin bedeninde yeniden dünyaya geldiğini iddia ederek inekle dünyaevine girdi. İnek ve kadın şu anda aynı evde yaşıyor. Hatta inek, kadının ölen kocası Tol Khut'un yastığında uyuyor.

Kamboçya'nın kuzeydoğusundaki Kratie eyaletinde yaşamını sürdüren 75 yaşındaki Khim Hang isimli kadının, bir inekle evlenmesi büyük şaşkınlık yarattı. Köydeki bir kaç kişinin katılımıyla gerçekleştirilen tören sonucu, Khim Hang ve inek dünyaevine girdi. Ancak kadının inekle evlilik sebebini duyanlar daha da şaşırdı.

EŞİ OLDUĞUNA İNANIYOR

Kratie eyaletinde yaşayan bazı insanlar, ölümden sonra yeniden doğuşa inanıyor. Khim Hang de ölen kocasının, bir ineğin bedeninde yeniden dünyaya geldiğini iddia ederek, kocasıyla evlilik kararı aldı.

ÖLEN KOCASININ YASTIĞINDA UYUYOR

Kadın, ineğe ahır yerine kendi tek katlı evinde bakıyor. Özel olarak banyosu yaptırılan inek, aynı zamanda kadının geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden kocası Tol Khut'un yastığında uyuyor.

KOCAM GİBİ DAVRANDI

Kadın, ineğin kocası olduğuna nasıl inandığını da anlattı. Hang, "Saçımı ve boynumu yalamaya başlamıştı, bana çok sıcak ve garip davranıyordu. Daha sonra onun kısa bir süre önce ölen kocam olduğuna ikna oldum" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İha

KIRKLARELİ’NDE KAÇAKÇILIK OPERASYONU: 11 GÖZALTI

GÖKTAŞI DÜNYA'YA ÇARPABİLİR

ABD'NİN EN BÜYÜK BANKALARINDAN BİRİ ÇÖKTÜ: TEHLİKE KAPIDA

KATİL BALİNA 17 KÖPEKBALIĞINI TEK SEFERDE AVLADI

ABD İSTİHBARATI AÇIKLADI: COVİD-19 İNSAN ÜRETİMİ OLABİLİR