KOLEKTİF İSTANBUL ÇERKEZKÖY’DE KULAKLARIN PASINI SİLDİ

KOLEKTİF İSTANBUL ÇERKEZKÖY’DE KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Anadolu ve Balkan müziğini harmanlayarak seslendiren Kolektif İstanbul Müzik Grubu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde verdiği muhteşem konser ile kulakların pasını sildi.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde muhteşem bir konser veren Kolektif İstanbul Müzik Grubu, salonu dolduran Çerkezköylülere unutulmaz bir akşam yaşatırken, çaldığı ve seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle izleyicileri Balkan ve Anadolu müziğine doyurdu.

EMEĞİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yıldırım ve Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran Çerkezköylüler’in takip ettiği Kolektif İstanbul Müzik Grubu’nun muhteşem konserinin sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay sahneye çıkarak Kolektif İstanbul Müzik Grubu Üyelerini tebrik ederek, “Bu gece bize muhteşem bir müzik ziyafeti sundunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Anadolu ve Balkan müziğini bu kadar güzel harmanlayarak, salonu dolduran hemşehrilerimizi coşturarak unutulmaz bir konser verdiniz. Emeğinize ve yüreğinize sağlık” dedi.

ÇERKEZKÖY KANUN RESİTALİNE DOYACAK

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen konserin sonunda Kolektif İstanbul Müzik Grubu uzun süre ayakta alkışlanırken, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 14 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde dünyaca ünlü kanun virtüözü Aytaç Doğan bir konser verecek.

 



HALK EKMEĞİ BÜFESİ 3 GÜNDÜR KAPALI

KAYMAKAM ÖZSOY’DAN ÇTSO’YU ZİYARET

MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜRK METAL’DEN EYLEM GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ İNAN MAKİNA’YA SERT TEPKİ

DEPO OLARAK KULLANILAN ÇATI KATINDA YANGIN