KÖPEĞİNİ GEZDİRMEYE ÇIKARDIĞI İÇİN 7 YERİNDEN BIÇAKLANDI

KÖPEĞİNİ GEZDİRMEYE ÇIKARDIĞI İÇİN 7 YERİNDEN BIÇAKLANDI

Kedi, köpek gibi hayvanlara karşı düşmanlık öyle bir hal aldı ki, kışkırtmalar yüzünden cipli köpeğini gezdirmeye çıkartan Oğuzhan Aydemir, 7 yerinden aynı mahalledeki komşusu Sercan K. tarafından bıçaklandı.

Çerkezköy’de akıl almaz bıçaklama olayı İstasyon Mahallesi’nde yaşandı. Loki ismindeki çipli köpeğini gezdirmek ve ihtiyacını gidermesi için sokağa çıkartan Oğuzhan Aydemir, hem de komşusu olacak bir kişi tarafından tam 7 yerinden bıçaklandı.

Geçtiğimiz perşembe günü akşam saatlerinde Çerkezköy İstasyon Mahallesi Garnizon Sokak’taki evinden, çipli köpeğini gezdirmek için dışarı çıkartan Oğuzhan Aydemir (21), bir süre sonra komşusu Sercan K. (31) tarafından köpeği yüzünden taciz edilmeye başlandı. Tacizlere karşılık vermeyen Oğuzhan Aydemir, kötü bir şey yapmadığını, köpeğini gezdirmeye çıkardığını söylese de taciz ileri boyutlara vardı. Köpeğini dışarı çıkarmasına tepki gösteren Sercan K, daha sonra tacizlerini üzerindeki bıçakla saldırıya dönüştürdü.  Sercan K, Oğuzhan Aydemir’i 7 yerinden bıçakladı.

Kanlar içinde kalan Oğuzhan Aydemir, o esnada çevrede bulunanlar ve görgü tanıkları tarafından ambulansa haber verilerek Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçan Sercan K. ise  polis tarafından gözaltına aldı. Mahalle sakinlerinin tanıklığına göre, Sercan K.’nın ailecek uzun süredir köpek besleyen komşularına karşı tepkili olduğu öne sürüldü.  

OĞUZHAN HASTANEDE CAN DERDİNDEYKEN, SERCAN K. DIŞARDA GEZİYOR!

Bu arada perşembe günü yaşanan olayın ardından Oğuzhan Aydemir, hastanede tedavi altına alınırken, 7 yerinden komşusunu bıçaklayan Sercan K., çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla salıverildi. İnce bağırsaklarında yırtılma olan ve birçok yerinde yarası bulunan Oğuzhan Aydemir’in hayati tehlikesinin şimdilik olmadığı öğrenildi. Öte yandan, Oğuzhan Aydemir’in ailesi, çocuklarının bir an önce iyileşmesi için dua ederken, diğer yandan evlatlarını 7 defa bıçak sallayan şahsın dışarıda geziyor olmasına tepkili. Oğuzhan Aydemir’in annesi Şengül Aydemir, “Evladım acılar içinde yatarken, bunu yapan dışarıda. 2 kişiyi bıçaklamış, 2 kişi daha mı bıçaklasın. Adaletiniz batsın.” diye yakındı. 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM