KOZUVA BUGÜN DE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

KOZUVA BUGÜN DE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kozuva, ziyaretlerini bugünde sürdürdü. Kozuva, Kapaklı, Ergene ve Süleymanpaşa’da AK Parti teşkilatlarını ziyaret etti.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kozuva, ziyaretlerini Ergene, Kapaklı ve Süleymanpaşa AK Parti Teşkilatlarını ziyaretle sürdürdü. Kozuva, son ziyaretini ise Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan’a yaptı.

KAPAKLI’DAN BAŞLADI

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kozuva, ilk ziyaretini AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal ve yönetimine yaptı. Bir süre İlçe Başkanı Mecit Çoğal ile sohbet edin güncel konularla ilgili fikir alışverişi yapan Süleyman Kozuva, daha sonra Ergene ve Süleymanpaşa ilçelerinde AK Parti İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya geldi. AK Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Gönül ve teşkilat üyeleriyle burada biraraya gelen Kozuva, uzun bir sohbetin ardından Süleymanpaşa’ya geçti.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin’in misafir ettiği Süleyman Kozuva, burada da teşkilat mensuplarıyla biraraya geldi. Kozuva, daha sonra Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na geçerek, Oda Başkanı İzzet Volkan’ı ziyaret etti. Bir süre sohbet edip fikir alışverişinde bulunduğu İzzet Volkan’ın başarı dileklerine teşekkür ederek karşılık veren Süleyman Kozuva, “Ömrünü bu aziz millete adamış, güçlü Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Yolunuz, yolumuz açık olsun! “dedi.

 

 



HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.