KOZUVA ŞANTİYESİNİ DEPREMZEDELERE TAŞIDI

KOZUVA ŞANTİYESİNİ DEPREMZEDELERE TAŞIDI

Çukurova Bölgesel Havalimanı’nı yapan Çerkezköy TSO’nun önceki Başkanı Süleyman Kozuva, deprem bölgesinde tüm ekip ve araç gereçleriyle birlikte arama kurtarma çalışmalarına katıldı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı’nı yapan Tekirdağ’ın yakından tanıdığı iş insanı Süleyman Kozuva, havalimanındaki çalışmaları durdurarak tüm ekip ve iş makinelerini deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarına sevk etti. İki günden beri arama kurtarma çalışmalarına katılan Kozuva’nın ekipleri bugün Hatay/İskenderun deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarında bulundu.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7’lik depremin ardından 10 ilde meydana gelen büyük yıkımdan vatandaşları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Adana ve Mersin arasında yapımı süren Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın üstlenicisi Çerkezköy TSO’nun önceki Başkanı ve Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da inşaat çalışmalarını durdurarak, tüm ekip ve iş makinelerini depremzedelerin kurtarılması için seferber etti. Deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarına ekibiyle birlikte katılan Süleyman Kozuva, sosyal medya hesabından, paylaşımda bulunarak, “Güne Hatay/İskenderun deprem bölgesi arama kurtarma çalışmaları ile başladık. Güzel haberlerle umutlarımızın yeşerdiği bir gün olması en büyük temennimiz. Dualarınız bizim en büyük destekçimiz.” ifadelerini kullandı.

Bu arada, Türkiye’nin önemli projeleri arasında bulunan ve kısa süre içerisinde Kozuva Şirketler Grubu tarafından tamamlanarak hizmete açılması beklenen Çukurova Bölgesel Havalimanı’nda yaşanan deprem sonrasında herhangi bir hasar meydana gelmediği öğrenildi. 



TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK