KÜÇÜK ESNAF SOSYAL MEDYA FENOMENİ OLDU

KÜÇÜK ESNAF SOSYAL MEDYA FENOMENİ OLDU

Günün fotoğrafı ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin’in Küçük Sanayi Sitesi’ndeki üye ziyaretleri sırasında çekildi. Sarı Liste Adayı Çetin, bir esnafın çocuğuyla verdiği poz, sosyal medyada ‘Küçük esnaf’ başlığıyla hayli ilgi gördü!

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkan Adayı Ahmet Çetin, Çerkezköy’deki Küçük Sanayi Sitesi’nde bir dizi ziyarette bulundu. ÇTSO üyelerini ziyaret ederek, 12 Kasım Cumartesi 2022 tarihinde yapılacak seçim öncesi destek isteyen Sarı Liste Adayı Ahmet Çetin, ziyareti sırasında birbirinden sıcak sohbetler edip, görüntüler verdi.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Sarı Liste’den kalabalık bir ekiple Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi’ne giden Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Çetin, burada oda üyesi firma sahipleriyle bir araya geldi. ÇTSO’da yeni dönemi esnaf, tüccar ve sanayici birlikte başlatacaklarını söyleyen Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Bölgemizin gelişmesi ve değer kazanması için birleştirici ve bütünleşik ve ‘Geleceği Kurgulayan’ bir Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi oluşturacağız. Bununla birlikte esnafımızı, tüccarımızı ve sanayicimizi aynı hedefte buluşturacağız. Türkiye’nin en büyük üretim üssüne sahibiz. Bölgemizin potansiyelini küresel ticarette bir üst lige taşımayı hedefliyoruz. Bunu da ekibimle birlikte başaracağımızdan şüphem yok. Bu yola sizlerle birlikte çıkacağız. Esnafımızı, tüccarımızı ve sanayicimizi yanımıza alarak, bu yolculuğu yapacağız. Hep birlikte kazanacağız, bölgemize kazandıracağız. Çerkezköy’e kazandıracağız, Kapaklı’ya kazandıracağız, Saray’a kazandıracağız, Veliköy’e kazandıracağız, Kızılpınar'a kazandıracağız, Karaağaç'a kazandıracağız.”diye konuştu.

KÜÇÜK ESNAF SOSYAL MEDYA FENOMENİ OLDU

Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, Sanayi Sitesi ziyaretlerinde ilginç diyaloglar ve ilginç görüntüler yaşandı. Başkan Adayı Ahmet Çetin sıcak görüntüler verdiği ziyarette, kaynak yapan işçiye ‘Kolay gelsin’ diyerek, eline aldığı elektrot ile kaynak yaptı. Kaynak maskesini de kullanmayı ihmal etmeyen Ahmet Çetin, bu yöndeki kabiliyetiyle de hem ziyarete katılan ekibine hem de sanayi ustalarından tebrik aldı. Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, ziyareti sırasında bir işletme sahibinin çocuğuyla da samimi bir sohbete tutuştu. Minik çocukla sohbet eden Ahmet Çetin, hayli renkli bir görüntü de verdi. Objektiflere yansıyan minik çocukla çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaşan bazı Sarı Liste ekibindekiler, bu paylaşımına ‘Küçük esnaf’ başlığı da atınca, gündem oldu. Sosyal medya fenomeni minik çocukla verdiği pozun ardından Ahmet Çetin, ekibiyle birlikte 8. Meslek Komitesi’ndeki oda üyelerine geçerek, burada ziyaretlerde bulundu.



Anahtar Kelimeler: KÜÇÜK ESNAF SOSYAL MEDYA FENOMENİ

KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU