Gündem

Gündem Haberleri

MALATYALILAR İFTARDA BULUŞTU

MALATYALILAR İFTARDA BULUŞTU

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin her yıl Ramazan ayında düzenlediği geleneksel hale gelen Ramazan iftarı Dernek Lokali’nde gerçekleştirildi.

Çerkezköy’de yaşayan Malatyalıların bir araya geldiği iftar programına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Azbay ve Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Tanışık, Yasin Yenen, Mehmet Keleş, Çerkezköy BBP İlçe eski Başkanlarından Yılmaz Bulut, Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay da katılarak, ilçede yaşayan Malatyalıları yalnız bırakmadı.

“BURUK GEÇİRİYORUZ”

Dernek Yönetimi olarak düzenledikleri iftar programına katılan herkese teşekkür eden Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Keleş, “Bugün Dernek Lokalimizde çok kıymetli üyelerimiz ile bir araya gelerek oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi gerçekleştirdik. Her Ramazan ayında düzenlediğimiz iftar programımızı bu yıl Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen ve Malatya’mızda da ağır hasarlar oluşturan deprem felaketi nedeni ile buruk gerçekleştirdik. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah rahmet eylesin, yakınlarının ve ülkemizin başı sağolsun. Yaralanan, evi, iş yeri hasar gören vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. İnşallah depremin yaralarını el birliği ile sarararak deprem bölgesini tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.

TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

“Geleneksel iftarımıza katılan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram’a, Ak Parti İlçe Başkanımız Salih Azbay’a, BBP İlçe eski Başkanımız Yılmaz Bulut’a, Kuzey Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanımız Emrullah Ataçay’a ve ayrıca bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan, birlik ve beraberliğimizi her daim gösteren kıymetli üyelerimize teşekkür ediyorum” diyen Dernek Başkanı Bayram Keleş, “İnşallah felaketlerin yaşanmadığı, acı ve göz yaşının olmadığı Ramazan aylarında iftar sofralarımızı yine kurar, sofralarımızı büyütürüz” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: MALATYALILAR İFTARDA BULUŞTU

AK PARTİ'DEN GAZZELİ ANNELERE...

BAŞKAN AKAY’IN EŞİ'NDEN ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİ İÇİN KAHVALTI PROGRAMI

ÖZEL ÇOSB MTAL’DE KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

TEFECİLİK OPERASYONU

VALİ SOYTÜRK’TEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI