Politika

Politika Haberleri

MALKARA’YI MAHALLE MAHALLE DOLAŞTI

MALKARA’YI MAHALLE MAHALLE DOLAŞTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Candan Yüceer, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yüceer, dünü Malkara’da geçirirken, mahalle mahalle dolaştı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Candan Yüceer, sahadaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hafta sonunu Ergene’de geçiren Yüceer, dün de Malkara’da bir dizi ziyarette bulunurken, esnaf ve mahalle ziyaretlerinde bulundu.

İLK ZİYARET CHP İLÇE BAŞKANLIĞI’NA OLDU

Malkara ziyaretine CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başlayan Büyükşehir Belediyesi Başkan A. Adayı Candan Yüceer, burada ilçe yönetimi ve partililerle bir araya geldi. Malkara’nın güncel meseleleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunan Candan Yüceer, buradaki değerlendirmesinin ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

PAZAR VE ÇARŞI ESNAFINA HAYIRLI İŞLER DİLEDİ

Malkara sokaklarında çarşı pazar dolaşarak esnaflara ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulunan Belediye Başkan A. Adayı Yüceer, daha sonra halk pazarına geçerek burada hem esnafı hem de alışverişe gelen vatandaşları selamladı. Yüceer, hem vatandaşlara hem de Pazar esnafına ‘İyi pazarlar’ dileğinde bulunurken, ziyareti sonrasında, “Esnafımıza ve hemşerilerimize gösterdikleri güler yüz ve sıcak ilgi için teşekkür ediyorum. Pazar esnafımıza hayırlı işler, hemşerilerimize iyi pazarlar diledik.” Diye konuştu.

Malkara’da bir STK ziyaretlerinde de bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Candan Yüceer, Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Malkara Şubesi’ni gitti. Burada Birlik Başkanı Ergin Durgun ile bir araya gelen Candan Yüceer, üreticilerin sorunlarını konuştu. Yüceer, “Misafirperverlikleri için Birlik Başkanı Ergin Durgun’a teşekkür ediyorum.” Diyerek buradan ayrıldı.

MAHALLE ZİYARETLERİ YAPTI

Daha sonra Malkara’nın mahallelerini tek tek dolaşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Candan Yüceer, Camiatik Mahallesi’nde hayatını kaybeden Ali Yazamaz’ın cenazesine katıldı. Ailesine başsağlığında bulunan Candan Yüceer, “Camiatik Mahallesinden hemşerimiz Ali Yazamaz’ı son yolculuğuna uğurladık. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Candan Yüceer, ardından Şarnıçköy Mahallesi sakinleriyle buluştu. Vatandaşlarla güncel konular üzerine uzun uzun sohbet eden Yüceer, daha sonra Kozyörük Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yüceer, mahalle ziyaretlerinin ardından, “Samimi sevgileri, ilgileri, heyecan ve destekleriyle onurlandıran hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: MALKARA’ MAHALLE MAHALLE DOLAŞTI

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ’NE ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

BELEDİYE EKİP, PİŞİRİP VATANDAŞIN SOFRASINA SUNACAK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK