MAVİ LİSTE’NİN HAVASI SÖNDÜ!

MAVİ LİSTE’NİN HAVASI SÖNDÜ!

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine iki hafta kalırken Mavi Liste’nin ‘Aday tanıtımı’ programında ilan ettiği 4. Grup adaylarında değişiklik yaşandı.

12 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meslek Komitesi seçimleri öncesinde, şaşalı bir törenle adaylarını açıklayan Mavi Liste’nin havası söndü. İki hafta geçmeden Mavi Liste delindi. 4. Meslek Komitesi’nden aday olan bir isim değişti.

MAVİ LİSTE İKİ HAFTA KALA DELİNDİ

Çerkezköy TSO seçimlerinde zaman daralırken Mavi Liste’de zor günlerde başladı. Uzun zamandır türlü türlü bahanelerle seçimin favorisi Sarı Liste ve onun Başkan Adayı Ahmet Çetin’e yönelik tahrik edici açıklamalarda bulunan Mavi Liste Adayı Rahmi Yılmaz, çuvalladı. Şaşalı bir şekilde “Biz adaylarımızı açıklıyoruz, rakiplerimizde açıklasın” diyerek Sarı Liste’ye göndermede bulunan Rahmi Yılmaz’ın, “Aday listesi’nde isimler bir bir değişmeye başladı. İki hafta önceki Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen aday tanıtımı programında 4. Meslek Komitesi’nden aday gösterilen Orhan Yazıcı’nın ismi silindi. Bu ismin yerine ise Orhan Yazıcı’nın yakını olduğu belirtilen Behçet Yazıcı’nın listeye girdiği duyuruldu. Bu duyuruyu da Orhan Yazıcı kendi sosyal medya hesabından yaptı.



Anahtar Kelimeler: LİSTE’ HAVASI SÖNDÜ!

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM